Кременчужани зібрали підписи, щоб перейменувати вулицю Воїнів-інтернаціонаістів та Чкалова

7.11.2022, 10:01 Переглядів: 2 894

 

Підписи надіслали в мерію Кременчука

Мешканці вулиць Воїнів-інтернаціоналістів та Чкалова зібрали підписи з проханням перейменувати вулиці на Мрію та Симона Петлюри. За інформацією громадського активіста Артема Ряси листи  підписами вже надіслали до комісії з питань перейменування.

— Пропонується замість вулиці Воїнів Інтернаціоналістів — зробити вулицю Мрії. На честь інженерного дива України - Ан-225 «Мрія»... Вулиця знаходиться за направленням до аеродрому Кременчука, поряд нова вулиця льотчика героя України Олександра Оксанченка, — йдеться у першому листі.  

Вулицю Чкалова пропонують назвати на честь Симона Петлюри

— Вношу свою пропозицію щодо надання саме вулиці Чкалова м.Кременчука імені Симона Петлюри. Саме це одна з центральних артерій міста є гарним місцем для увічнення героя. Запропоновані варіанти змін вулиці Суворова чи Ковпака на Петлюри не підкреслюють визначну діяльність героя, тому просимо вулицю Чкалова, яка бере початок в центральній частині міста назвати Симона Петлюри, — йдеться у другому листі.

За інформацією «Телеграфа» з власних джерел, побратими загиблого військового з позивним «Бугор» також виносять  пропозицію назвати вулицю Чкалова — вулицею Сергія Мельничука, який жив на цій вулиці.

  

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх