У мерії Кременчука передумали пускати транспорт на кладовища у поминальні дні

20.04.2022, 20:08 Переглядів: 3 355

 КП  «Спецкомбінат ритуальних послуг» повідомляє про  роботи із залученням техніки 30 квітня та 1 травня

У поминальні дні проїзд транспортним засобам по територіям кладовищ буде заборонено - «КП  «Спецкомбінат ритуальних послуг» працюватиме у суботу, 30 квітня. 1 травня транспорт не пускатимуть задля безпеки.  Про це повідомляє Кременчуцька міськрада.

«КП  «Спецкомбінат ритуальних послуг» повідомляє, що 30 квітня у зв'язку із проведенням на кладовищах  робіт із залученням великогабаритної техніки  проїзд транспортним засобам їх територіями буде заборонено. 1 травня 2022 року з метою організації безпеки дорожнього руху та безпеки громадян також буде заборонено проїзд транспортним засобам територіями  кладовищ,  окрім тих, які перевозять інвалідів І та ІІ груп», - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, напередодні у міськраді дозволили проїзд до Свіштовського кладовища. Від сьогодні блокпост на вулиці Свіштовській мав запрацювати в режимі перевірки документів та огляду людей та автівок. 

- Громадяни зможуть проїхати до Свіштовського кладовища, щоб навести лад та відвідати могили рідних у поминальні дні, - повідомив 19 квітня міський голова Віталій Малецький.

Раніше відвідування Свіштовського кладовища було заборонено через близькість нафтопереробного заводу. У той же час прохід та проїзд на інші цвинтарі був вільним. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх