У Харкові загинув 30-річний майор ЗСУ з Полтавщини Сергій Береза

10.03.2022, 12:30 Переглядів: 3 820

 

Він помер 1 березня у Харкові

1 березня 2022 року в зоні запеклих бойових дій у студентській столиці України Харкові загинув 30-річний житель села Покровська Багачка Лубенського району Береза Сергій Станіславович. Про це повідомила Хорольська міська територіальна громада. Україна втратила у війні з окупаційною армією російської федерації ще одного з найкращих своїх синів.

9 березня з невимовною тугою, гіркими слізьми й скорботою навіки попрощалися з нашим Героєм. Важко передати горе родини, яка втратила сина, брата, онука, люблячого чоловіка й батька... - йдеться у повідомленні.

Сергій Станіславович народився 27 березня 1991 року в с. Покровська Багачка. Із дитинства маленький хлопчина був спокійною, розумною та врівноваженою дитиною. У 2008 році успішно закінчив школу, запам’ятавшись однокласникам і вчителям хорошим товаришем і активним учнем. Ще з шкільних років хлопець ніколи не боявся брати на себе відповідальність у вирішенні складних ситуацій. Високі морально-вольові якості збереглися в нього і в подальшому житті.

У 2008 році юнак розпочав навчання у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, після закінчення якого залишився там працювати. Сергій був життєлюбом і будував багато планів на майбутнє, намагаючись все встигнути.

Він був надійною опорою для батьків, дружини та маленького сина, але занадто рано війна обірвала його життя і зупинила полум’яне добре серце. Не судилося здійснитись багатьом його мріям, але його продовженням буде син, для якого татко залишиться навічно Героєм, прикладом справжньої мужності, сміливості й відваги.

Щирі співчуття рідним та близьким! Низький уклін нашому воїну-захиснику! Вічна пам'ять Герою!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх