Російські окупанти застосовують методи нацистів - вбивають дітей та знищують українські міста

8.03.2022, 15:55 Переглядів: 1 128

 

У Маріуполі від зневоднення під завалами будинку померла 6-річна дівчинка

Через блокаду російськими окупантами в Маріуполі від зневоднення померла 6-річна дівчинка. Її знайшли під завалами, повідомив мер міста Вадим Бойченко.

- Сьогодні я не маю слів. Як і немає більше емоцій. Маріуполь спіткала страшне горе. В результаті блокади нашого рідного міста померла ще одна дитина. Причина смерті – зневоднення. 6-річну Таню ми дістали з-під завалів зруйнованого будинку. Її мати загинула, - розповів Бойченко.

Скільки часу дівчинка боролася за своє життя - ніхто не знає.

- Ми не можемо сказати, скільки часу наша маленька, сильна маріупольчанка боролася за своє життя. Ми не можемо собі уявити, скільки страждань довелося винести ні в чому невинній дитині. Останні хвилини свого життя вона була одна, знесилена, злякана, яка відчуває страшну спрагу, - додав міський голова.

 Окупанти з Росії цинічно позбавили півмільйона маріупольців води, світла, тепла та зв'язку. Заблокували усі виїзди та в'їзди до міста. Залишили людей відрізаними від зовнішнього світу. Усі спроби доставити людям продукти харчування та медикаменти блокувалися російською армією. Як і блокувалися спроби евакуювати маріупольців.

- Маріуполь необхідно розблокувати. Терміново необхідно відкрити гуманітарний коридор та врятувати півмільйона маріупольців. Ми також кричимо, що є сили, щоб світова спільнота ухвалила рішення про закриття неба над Україною. Це не поверне нашу милу Таню, але зможе захистити тисячі дитячих життів в Україні, - закликав Вайдим Бойченко.

Маріуполь від початку вторгення військ РФ відчайдушно захищається від атак  окупантів. Постійно тривають важкі бої. Місто оточено ворожими військами. Російські війська третій день зривають домовленості про надання «зеленого коридору» для евакуації мирних мешканців та передачу гуманітарної допомоги.

Проте захисники міста мужньо б'ються з переважаючими силами ворога. Полк «Азов», підрозділи ЗСУ, морська піхота, Національна гвардія, прикордонники, територіальна оборона, СБУ, інші силові структури та мешканці міста відбивають атаки ворога та не впускають російських загарбників у Маріуполь.

 

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх