Кременчук готується до зустрічі російських військ - містяни розливають «коктейлі Молотова»

27.02.2022, 13:35 Переглядів: 9 343

  

Кременчужани другий день готують «коктейлі Молотова» для палкої зустрічі ворога, а організує їх роботу начальник шпиталю, який вміє не тільки лікувати

У Кременчуці другий день кипить робота. На заклик начальника Кременчуцького шпиталю Миколи Литвиненка кременчужани з вчорашнього дня взялись за виготовлення «коктейлів Молотова». 

За словами керівника шпиталю, вчора впродовж однієї години зійшлося близько 200 людей, а сьогодньо їх значно більше.

– Люди йдуть, щось несуть, готують ці «коктейлі Молотова» і готові зустріти ворога таким вогнем, щоб він далі не пройшов, - розповів Микола Литвиненко. 

Він додав, що на його заклик відгукнулись підприємці, адвокати, усі питають, що потрібно, багато дзвінків із-за кордону. Вже відправляють вантаж допомоги з двох польських та двох німецьких міст, є готові допомогти і х Грузії.

- Усі пишуть, телефонують. Я не піду звідси, поки ми не переможемо і ця робота цілодобова. Люди готові Перемога буде за нами, - додав начальник шпиталю. 

До майданчика безперервно під’їжджають автівки – привозять порожні пляшки, мастило, каністри та бочки з бензином. Люди несуть у самках пляшки, пенопласт та ганчірки для виготовлення гніту. А у дворі з новоприбулими проводять майстер-класи по якісному виготовленню «коктейлів Молотова».

Вчора на все блокпост відправили стільки «коктейлів Молотова», скільки охоронці змогли вивезти.

- Я щасливий що я кременчужанин, що нас почули, вчора ледь зупинив людей до комендантської години. Люди несуть усе – і медикаменти і бінти. Ми готові зустрічати ворога. Ми переможемо! Слава Україні!, - наголосив начальник Кременчуцького шпиталю для ветеранів війни Микола Литвиненко.
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх