Мер Кременчука Малецький знову вводить в оману щодо відкриття зачинених на ремонт дитсадків

20.11.2021, 09:01 Переглядів: 3 101

 

Тепер він заявив про відкриття дитсадка №11 з понеділка (22 листопада) – натомість батькам дітей довели діаметрально протилежну інформацію

Термінами ремонтів зачинених дитсадків міста цікавилися журналісти у мера Кременчука. Він відповідав на запитання онлайн після засідання виконкому 19 листопада. Зокрема його запитали: чому не виконується графік, який він сам підписав? Нагадаємо, це було 5 листопада – а 18 листопада з’явився вже новий графік, і терміни ремонтів були перенесені.

- По графіку є, справді, відставання. Викликано воно погодними умовами і, насправді, деякими прорахунками підрядника, тому що в них мало б працювати більше людей – вони точно в цей графік вклалися б. 11-й садочок – ще раз нагадаю – сподіваємось, ми виходимо з понеділка. 25-й, можливо, там середа-четвер. Якщо погодні умови дозволять, будемо намагатися зробити це швидше, - заявив міський голова.

Він додав, що зранку (19 листопада) було вогко, і тому будівельники не могли виконувати весь комплекс робіт.

Проте батьки вихованців дитсадка №11 не отримали запрошення привести малечу у рідний садок 22 листопада (як заявив мер). Від завідувачки дитсадка Юлії Шевченко, навпаки, надійшло відеоповідомлення, що з понеділка дитсадок ще не відкриється, бо продовжуються будівельні роботи. Нагадаємо, у графіку новий термін ремонту – 26 листопада.

На 22 листопада (перед сесією Кременчуцької міської ради) призначене спільне виїзне засідання депутатських комісій з питань бюджету та питань освіти. Депутати вчергове спробують з’ясувати, коли ж відкриються зачинені дитсадки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх