Кременчужанин Сергій Ройко став абсолютним чемпіоном світу з бодибілдингу (доповнено)

8.11.2021, 07:44 Переглядів: 4 703

 

Ще одна кременчужанка Світлана Гордієнко стала віцечемпіонкою світу

В іспанському місті Санта Суссана проходить чемпіонат світу з бодибілдингу та фітнесу. Участь у змаганнях беруть двоє кременчужан. 

Сергій Ройко переміг у категорії менс фізик до 179 см і став абсолютним чемпіоном світу. Також Сергій спробував себе в абсолютно новій категорії - фіт пари, де завоював золоті нагороди.

 

- Досі не віриться, адже участь взяли майже півтори сотні менс фізиків, топових атлетів з усього світу. Велика вдячність моїм тренерам Дмитру Горобцю та Олександру Гордієнку... Найбільша моя вдячність батькам. Це найбільша та найважливіша підтримка, яка у мене була. Це неймовірні відчуття, аж до сліз, - подякував Сергій Ройко. 

 

Світлана Гордієнко стала віцечемпіонкою світу у майстрах, а також фіналістка (6 місце) чемпіонату світу у категорії акробатичний фітнес та 8 місце в бодифітнесі до 158 см.

- Прошёл мой второй Чемпионат Мира на котором я подтвердила статус лучшей став Вице Чемпионкой в бодифитнес мастера уступив лишь один бал.В категории акробатический фитнес я стала первой раунде тела произвольную программу судьи по моему мнению не дооценили в итоге я заняла финальное 6 место, - розповіла Світлана Гордієнко. 

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх