На параді до Дня Незалежності долучаться військові та техніка з Кременчука (пряма трансляція)

24.08.2021, 09:41 Переглядів: 8 553

Україна святкуватиме 30 річницю Незалежності

Сьогодні, 24 серпня, у Києві відбувається парад до 30 річниці Дня Незалежності України. На Хрещатику та Майдані Незалежності відбудеться урочистий концерт та парад військ – із прольотом авіації у складі повітряної колони сил безпеки і оборони та збройних сил країн-партнерів. У ньому візьмуть участь близько 5 тисяч військовослужбовців. Більшість - учасники бойових дій. При цьому частина розрахунків крокуватиме у парадних одностроях. На грудях багатьох учасників ? відомчі й державні нагороди, отримані за відвагу в боях із російським агресором.

На Дніпрі у Києві до Дня Незалежності України проходить річковий парад. У параді беруть участь катери Державної прикордонної служби, Нацполіції, ДСНС.

У 30-ту річницю Незалежності Україна відходить від радянської системи організації парадів - уперше не буде об’їзду військ, привітання кожної коробки окремо. 

Цікаво, що в вперше у параді візьмуть учать кінологи зі своїми чотириламими побратимами.

Також над небом столиці продемонструють повітряний захист України.

Найбільший у світі транспортний літак Ан-225 «Мрія» братиме участь у параді до Дня незалежності України. «Мрія» пролетить над Хрещатиком та замикатиме повітряну колону з військових вертольотів, літаків-винищувачів, штурмовиків, бомбардувальників та військово-транспортних суден: зокрема, Мі-8, Мі-14, Мі-24, Су-27, МіГ-29, Іл-76 та цілого сімейства «Ан» – Ан-70, Ан-26, Ан-72, Ан-32П.

Відео з репетиції параду в столиці України

Випускники Кременчуцького військового ліцею, «кременчуцькі дракони» та катер «Кременчук»

Участь у параді візьмуть військові та техніка з Кременчука. Випускники Кременчуцького військового ліцею візьмуть участь у параді. Про це повідомив голова ГО «Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО», ексначальник військового ліцею Володимир Поляков.

 

На фото праворуч капітан Іван Федорашко в прапороносній групі Військової академії м. Одеса. А також беруть участь: майор Сергій Волинський - заступник командира батальйону окремої бригади морської піхоти - колона бойових машин. Старший лейтенант Богдан Головаш - командир МБАК «Бердянськ» корабельна група на Дніпрі.

 

«Кременчуцькі дракони» з військової частини А-1546 разом зі своєю технікою візьмуть участь у параді.

 

Також у Києві представлять виставку військової техніки та озброєння на Михайлівській площі, й урочисте проходження катерів на річці Дніпро. Зокрема, участь прийматиме катер «Фаворит-Кременчук» (на фото), що знаходиться в оперативному розрахунку Кременчука на базі 2 ДПРЗ (Кременчук) ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх