На КВБЗ показали, як роблять пасажирські вагони для «Укрзалізниці»

6.08.2021, 18:01 Переглядів: 9 726

 

Передали на складання перші 5 кузовів вагонів, 2 вагони будуть готові в серпні – їх представлять на виставці до Дня Незалежності України

На «Крюківському вагонобудівному заводі» вже взялися за реалізацію контракту, укладеного між підприємством і Укрзалізницею на виготовлення 100 пасажирських вагонів. Робота закипіла одразу 23 липня, коли підприємство отримало аванс, повідомляє пресслужба КВБЗ. Наразі передали на складання перші 5 кузовів вагонів. Цього місяця також мають виготовити 7 вагонокомплектів для пасажирських вагонів. Два пасажирські вагони планується вже в серпні укомплектувати повністю.

«Наразі робітники облаштовують внутрішній інтер’єр, встановлюють електричне обладнання, монтують системи водозабезпечення й опалення. Планується, що два перші з контрактної партії пасажирські вагони будуть представлені на виставці в Києві, приуроченій 30-й річниці Незалежності України», - повідомляє пресслужба КВБЗ. 

За її інформацією, одним із перших до інтенсивного режиму роботи повернувся колектив складально-зварювального корпусу. За словами керівника цього підрозділу Віктора Горба, минулого місяця рівень його завантаженості сягнув 150%. І така позитивна тенденція зберігатиметься як мінімум протягом наступних 12 місяців, запевняють на КВБЗ. Нагадаємо, за умовами контракту з УЗ, підприємство має рік на виготовлення 100 вагонів, час пішов з моменту отримання авансу.

КВБЗ не зупиняє розробки: розширюється асортимент елементів для монтажу інтер’єру вагонів, зокрема полірованих деталей із нержавіючої сталі. Тривають дослідні роботи з виготовлення полиць поліпшеної конструкції для пасажирів.

Автор: Тетяна Донченко Джерело фото: kvsz.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх