10 орденів «Лицарський Хрест Добровольця» вручили кременчужанам

18.03.2021, 10:01 Переглядів: 2 782 Коментарів: 1

 

Після вручення нагород учасники заходу вшанували пам`ять полеглих героїв, поклавши квіти до пам'ятного знаку «Героям АТО»

Народний орден «Лицарський Хрест Добровольця» вручили десяти героям-захисникам України, які в перші дні російської агресії стали на захист рідної землі, свободи, незалежності і територіальної цілісності України, двох з них нагороджено посмертно. Про це повідомляє пресслужба мерії Кременчука. Орден «Лицарський Хрест Добровольця» відзначено: Антона Кирилова, Петра Боцулу, Олега Мороза, Володимира Страшка, Анатолія Лук’янчука, Анатолія Власова, Юрія Самійленка, Дмитра Водолазького, Олександра Зіміна та Юрія Качура.


Нагородження відбулося 16 березня у міському палаці культури, за ініціативи ГО «Добровольці України», ГО «Відокремлений підрозділ «Всеукраїнська спілка учасників АТО, бойових дій та миротворчих місій, КрНУ ім.Михайла Остоградського та за сприяння виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.  

 

Після вручення нагород учасники заходу вшанували пам`ять полеглих героїв, поклавши квіти до пам'ятного знаку «Героям АТО».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Пресслужба мерії Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
18 березня 2021 10:38

Всех кто без масок к ответственности за нарушение карантинных норм. Администрацию заведения, которая допустила нарушения, тоже. Или у нас Закон не один для всех?


11 6

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх