Багатоповерхівкам за борги відключають гарячу воду

7.03.2009, 20:20 Переглядів: 1 523
Станом на 27 лютого ВАТ «Полтаваобленерго» відключило гарячу воду в 20-ти кооперативних будинках та ОСББ (об‘єднання співвласників багатоповерхових будинків)..

За даними служби з контролю за оперативною обстановкою у місті (1563), борги кожного з цих будинків перед постачальниками тепла складають від восьми до 73 тисяч гривень.

На третє березня у «відключці» залишилося 16 будинків. Чотирьом же подали гарячу воду. Як повідомили у міськвиконкомі, ВАТ «Полтаваобленерго» погодилося відновити зручності на таких умовах: повна оплата за січень і договір із головою ОСББ про реструктуризацію боргів.

Під час апаратної наради у виконкомі минулої п‘ятниці мер Микола Глухов наказав віце-меру Миколі Порицькому шукати механізм покарання за борги лише боржників – щоб не страждали сумлінні платники. А доки у мерії думають, як це зробити, в «Полтаваобленерго» міркують над протилежним. Як повідомив «Телеграфу» Сергій Андрієвський, начальник Кременчуцької філії ВАТ «Полтаваобленерго», зараз розглядається можливість відключення гарячої води за борги і в будинках комунальної форми власності (тобто тих, які обслуговують ЖЕПи). Разом із тим, пан Андрієвський зауважує, що на відключення йдуть у крайніх випадках – коли інші методи впливу не діють.



 
Автор: editor
Теги: борг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх