Дар'я Стеценко з Кременчука презентуватиме книгу «Різдвяна симфонія» на конкурсі МАНУ

5.11.2020, 15:05 Переглядів: 5 305

Голосування триватиме до неділі 8 листопада, встигніть підтримати кременчужанку

Кременчужанка Дар'я Стеценко - юна письменниця, яка захищає Полтавську область на Всеукраїнському рівні і презентує свою другу книгу– повість «Різдвяна симфонія».


Дівчина бере участь у фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2020 році.


16-річна Дар'я Стеценко рано почала писати й у 13 років написала перший роман «Ключі Атлантиди». Поштовхом для написання книг стала участь у бібліотечному конкурсі в Кременчуці. Дар'я тоді захищала улюблений твір - «Книга Часодії».


Кременчужанка - творча особистість. З 4 років дівчина малює й її зображення прикрашають книгу «Різдвяна симфонія». Дар'я багато читає та не пропускає книжкові новинки. Юна письменниця багато подорожує й встигла ознайомитися з 20-ма країнами світу. Її захоплення й світогляд дивовижно поєднуються у творчості.


У повісті «Різдвяна симфонія» зображено головну героїню - Амелі, яка зневірилася й перестала помічати навколо себе дива, а відтак буденність життя та проблеми вбивали її творчу особистість і віру у чари. Усі дива, натхнення та здатність дивитися на світ під іншим кутом повертаються до Амелі, коли вона зустрічає загадкового незнайомця, генія музики - Мерріка. Внутрішні переживання та проблеми порушують душевну рівновагу. Щоб відволікти дівчину від нав'язливих думок, привид вирішує влаштувати подорож до визначних місць Європи. Чари та незвичайні явища допомагають читачу проаналізувати проблеми, що є актуальними для дітей підліткового віку.


Протягом трьох днів авторитетне журі в складі відомих діячів культури, мовознавців, письменників визначить кращого.


Щоб підтримати нашу письменницю необхідно перейти за посиланням й проголосувати (написати ім'я та прізвище, вказати електронну адресу та поставити оцінку). Проголосувати можна ТУТ.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх