ВНЗ перейдуть на дистанційне навчання, а школярі раніше підуть на канікули

12.10.2020, 07:44 Переглядів: 6 170 Коментарів: 2

Дату початку канікул визначає місцева влада

У зв'язку з епідемією СOVID-19 вищі навчальні заклади в Україні тимчасово будуть переведені на дистанційне навчання, а осінні канікули в школах розпочнуться раніше. Про це вчора, 11 жовтня, повідомив голова медичного комітету Верховної Ради Михайло Радуцький в Facebook із посиланням на рішення, прийняті на нараді у президента Володимира Зеленського.


- Тимчасово переводимо ВНЗ на дистанційне навчання. Це рішення повністю підтримує керівництво навчальних закладів. На жаль, вже маємо кілька спалахів зараження співробітників та студентів, і навіть смертельні випадки. Минулого тижня загинув декан географічного факультету КНУ ім. Шевченка, - написав Радуцький. - Осінні канікули у школах мають розпочатись раніше. Дату початку канікул визначає місцева влада, але оптимально, якщо канікули стартують вже наступного тижня, до 15 жовтня.



Радуцький також повідомив, що у червоних та помаранчевих зонах запроваджуються обмеження роботи закладів громадського харчування – вони мають зачинятися о 22.00. Також Верховній Раді пропонується ввести штраф для власників приміщень, куди пропустили людей без захисних масок.



- Масові «гулянки» у клубах завершились. Це стосується і всіх масових заходів. Дивитись на порушення заборони «крізь пальці» влада більше не збирається, - додав він.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

4 371
1
12 жовтня 2020 08:56

Почалося....интересно, как можно , например врачей дистанционно обучить? И так специалистов нет, получим вообще нулевых.....


25 4
222
12 жовтня 2020 21:44

Тимчасово переводимо ВНЗ на дистанційне навчання.

Ага, знаем ваше "тимчасове" - на весь отопительный сезон затянется.
Потом не удивляйтесь смертям на операционном столе да и просто неправильным назначениям в лечении элементарных заболеваний.
Не удивляйтесь рухнувшим домам, спроектированными дистант-инженерами и построенными дистант-строителями. А сможет ли управлять машиной пилот, водитель, машинист, которые видели их (машин) строение только на картинке или видео? А сопромат, "выМученный" на дистанте?  И смотришь потом нелепости "построек".
Если бы на дистанте учились при сто раз обхаянном Союзе, то жили бы мы сейчас как пещерные люди. А ведь скоро будем!
Почитать легко, как и посмотреть видео. Но почему-то только при общении и обсуждении запоминается изучаемый материал, только пощупав деталь, посмотрев воочию работу агрегата, попробовав управлять им, человек обучается и применяет на практике.


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх