«Я ще та «пушка»: акторка «Ліги сміху» Катерина Нікітіна вийде на ринг

3.05.2020, 11:47 Переглядів: 4 720 Коментарів: 2

 

Кременчужанка за місяць під пильним керівництвом тренера Леоненка має підготуватися до бою та вийти на ринг

Акторка «Ліги сміху» та «Жіночого кварталу» Катерина Нікітіна візьме участь у 5 сезоні шоу «Битва». Допомагатиме Каті у підготовці до бою Заслужений тренер України Сергій Леоненко, який підготував чемпіонів Європи та світу, проте підготувати до бою за такий короткий час – виклик й для самого тренера. За місяць дівчина має навчитися з нуля навичкам боксування й вийти на ринг проти суперниці.


Проєкт «Битва» цього сезону включатиме поєдинки між медійними особами. А всі виручені кошти підуть на підтримку медиків у боротьбі з коронавірусом.


 


У проєкті «Битва» все по справжньому, тут зірки українського шоу-бізнесу, політики, блогери, телеведучі. У своєму професійному світі вони вже переможці. Але на рингу всі рівні, тому все буде залежати тільки від їх бажання виграти й працювати над собою протягом тренувального процесу під керівництвом кращих тренерів - чемпіонів України і світу з боксу. Все заради єдиної мети - фінального бою на рингу проєкту «Битва».


- Не знаю хто як, але я буду перемагати харизмою, або давати боками, які наїла під час карантину. Програвати не збираюся. Я ще та «пушка». – цитує Катю пресслужба проєкту «Битва».


Катя сама обрала собі тренера й передала контакти організаторам, адже Сергій Леоненко один з кращих тренерів Кременчука.


- Звернулося до мене керівництво онлайн-проєкту «Битва» з проханням підготувати нашу кременчуцьку актрису до боксерського турніру. Я погодився. – зауважив тренер Сергій Леоненко. - На підготовку є рівно місяць і у нас, і у нашого опонента.


 


Щоб мати уявлення про проєкт тренер переглянув поєдинки, це дало йому змогу мати уявлення та розуміння з чим доведеться зіткнутися. Оскільки часу на підготовку обмаль, а зали закриті на час карантину – тренування проводять у лісі на свіжому повітрі, там де немає людей.


- Катя боксом ніколи не займалася, тому тренування почали з самих азів. Зараз у нас 5 тренувань на тиждень. Місячну підготовку розділили на два етапи: перший етап вивчення і постановка боксерських ударів, другий – безпосередня підготовка до самого поєдинку. – поділився з «Телеграфом» Сергій Леоненко.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
3 травня 2020 15:42

Потрясающий тренер!


4 0
0
3 травня 2020 18:56

Да, нам везет что в городе есть норм тренер по кулачному бою. А вот дзюдо с уходом Бабаева совсем хиреет...


5 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх