«На 10 девчонок по статистике 9 ребят»: у Кременчуці народилося більше дівчат, ніж хлопців

14.04.2020, 18:01 Переглядів: 3 507 Коментарів: 2

 

Початок року врожайний у нашому місті на двійнят 

У Кременчуці народилося більше дівчат, ніж хлопців. Про це повідомляє пресслужба Кременчуцького міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції. 


З початку 2020 року зареєстрували 395 маленьких громадян. Протягом І кварталу поточного року більше реєстрували дівчат (203 немовляти), ніж хлопців (192).


- Життя триває й українські родини продовжують поповнюватися. З особливою турботою ми реєструємо народження маленьких громадян, тому для новоспечених батьків створюються комфортні послуги. Одним із таких сервісів є видача свідоцтв про народження безпосередньо у пологових будинках. Так, громадяни не тільки заощаджують свій час, а й дотримуються карантинних заходів, адже їм не доводиться відвідувати профільні установи, – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшла юстиція Полтавської області. – Звертаємо увагу, що батьки, які під час карантину з певних причин не зареєстрували народження дитини, можуть зробити це після його закінчення, а ті санкції, що вживаються до громадян за несвоєчасну реєстрацію, застосовуватися не будуть.


Очільниця додала, що початок 2020 року був урожайним й на двійнят – в Кременчуці було зареєстровано 2 пари близнюків, з них 1 – різностатева та 1 – дівчат.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

1 088
14 квітня 2020 18:47

Здоровья всем Киндерам и их Родителям!


17 1
166
14 квітня 2020 21:46

Статистика... за квартал 395 детей., тоесть за год получается 1600. С такой рождаемостью население города скоро будет 100-120 тыс. И никакой поддержки молодых семей от государства... Не можете нормально содержать - не заводите... 


8 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх