«Опрацьовуємо два варіанти календаря футболу - після Великодня та з 15 травня»: президент ПФЛ

7.04.2020, 14:04 Переглядів: 1 954 Коментарів: 1

 

Варіанти продовження чемпіонату лише обговорюють 

Президент Професіональної футбольної ліги Сергій Макаров в ефірі телеканалу «Футбол» розповів коли можуть поновитися чемпіонати Першої та Другої ліг, де грає кременчуцький футбольний клуб «Кремінь». 

 

- У документах у нас нічого немає, але є в головах. Готуємося до відновлення. Будемо відштовхуватися від офіційних рішень, коли знімуть карантин і дозволять проведення масових заходів. Проте нам потрібно ще днів 10, щоб клуби зібралися, а футболісти потренувалися. Після цього можна відновити турніру. Для цього нам потрібно 13 днів ігрових днів у Першій лізи.

 

Є план календаря після Великодня та з 15 травня. Прораховуємо будь-які варіанти. Головне дограти сезон у будь-якому випадку. Це буде хороший сигнал зверху, щоб всі заспокоїлися.

 

Коронавірус вдарив по всіх. Чекали весняну частину, була б супер інтрига, але нас збили на зльоті. Багато клубів проходили збори в Туреччині та гроші на неї викинуті на вітер. Поки клуби терплять. Якщо вдасться по-спортивному завершити сезон і не допустити кулуарних рішень, то це буде нормально. Якщо все затягнеться до осені або довше, буде розвал і крок назад, - сказав Макаров.


Нагадаємо, що раніше Сергій Макров останньою датою старту чемпіонатів у Першій лізі називав 6 травня. Саме початок травня був комфортним для завершення чемпіонату. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

592
7 квітня 2020 21:09

Какой Великдень ? Если в середине июня начнете и то хорошо будет.

Какая интрига ? В вышке не кому играть, а после окончания карантина спонсоров еще в два раза меньше станет, вторую лигу можно сразу закрывать, а в вышку брать клуб если у него есть автобус. Такие реалии.


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх