38 годин додому добирався капітан ХК «Кременчук» Микола Кисельов, через карантин та зaкриті кордони

6.04.2020, 12:02 Переглядів: 3 169

 

Хокеїст розповів, що кременчуцька команда перед плей-офф була на піку форми

Капітан хокейного клубу «Кременчук» Микола Кисельов під час карантину поспілкувався з пресслужбою клубу. Спортсмен розповів як добирався додому через закритий кордон, чим зараз займається та чи підтримує зв'язок з одноклубниками. 


- Чим зараз займаєтесь?

- Після приїзду в Череповець проходив двотижневий карантин вдома - жив у квартирі один, а дружина з дитиною у мами. Після з сім'єю поїхали на дачу, де легше дотримуватися самоізоляції й підтримувати фізичну форму - бігаю в лісі, тренуюся.


- Як добрався додому з Кременчука?
- Важко, адже аеропорти всі закриті, а потяги не ходили. Були в дорозі 38 годин, хоча до цього долітав додому за 4 години з Борисполя.


- Ви - капітан «Кременчука». Як підтримуєте зараз зв'язок з гравцями?

- Постійно спілкуємося, як особисто, так і всі разом в групі в інтернет додатках. У нас дружня команда, і ми підтримуємо не тільки зв'язок, але й один одного.


- Давайте згадаємо регулярний чемпіонат УХЛ-Парі-Матч. Що найбільше запам'яталося?

- Те, що у нас вийшов дуже згуртований колектив. Тренерський штаб вдалося зліпити гарну команду, і ми разом з нашими вболівальниками пройшли лідерами весь регулярний чемпіонат. Шкода, що пандемія коронавірусу нам не дала зіграти навесні в плей-офф і завершити свої починання. Другий мій рік у «Кременчуці» був дуже непоганим: перший - був хорошим, другий - ще краще, а третій, сподіваюся, дасть нам довести справу до кінця.


- Перед стартом третього вашого сезону в складі «містян» у вересні буде дограний плей-офф четвертого сезону УХЛ. Що очікуєте від нього?

- Підготовка влітку буде, мабуть, інша, оскільки вже з перших днів осені ми повинні вийти на пік форми, адже часу на розкачку не буде, а в плей-офф помилки дорого коштують. У наших тренерів багато досвіду і вони зможуть нас добре підготувати вже до перших матчів. Але, і ми, гравці, повинні розуміти, що треба приїхати на збір в хорошій фізичній формі й відразу бути готовими до великих навантажень, так як часу на втягування не буде. Докладемо максимум зусиль, щоб виграти кінцівку цього сезону і добре почати наступний.


- «Кременчук» виграв регулярний чемпіонат, але до фінішу «Донбас» скоротив своє відставання в очках до одного бала. На Ваш погляд з чим це пов'язано?

- Коли у нас став великий відрив від суперників, то ми вже більше готувалися до плей-офф, адже підсвідомо розуміли, що перше місце в «регулярці» не втратимо. Ми виходили часто грати під великими навантаженнями. Щоб Ви зрозуміли, то наведу Вам свої відчуття за два дні до півфіналу з «Білим Барсом»: я дуже добре відчував себе фізично, мені було легко, хоча вже зіграв багато ігор в сезоні і повинно було бути важко. Тренерський штаб підвів команду до плей-офф в ідеальній формі, ми були на її піку.


- Минулого року Ви з 63 (38 + 25) стали найкращим бомбардиром УХЛ-Парі-Матч, в цьому з такою ж кількістю балів (34 + 29) - другим, пропустивши вперед свого одноклубника Дмитра Орлова 69 (36 + 33). Як поставилися до цього?

- Особливо не переживаю, адже в цьому сезоні я став капітаном команди, і у мене були трохи інші завдання. Мені не стільки треба було показувати своє Я, а більше об'єднувати команду. Думаю, що у мене це вийшло, адже ми фінішували першими, та й я набрав нормально очок.


- Ви вже два сезони провели в Кременчуці. Ваші враження від міста і хокейної команди?

- Дуже радий, що потрапив в команду «Кременчук», до наших уболівальників, до тренерів і керівництва. Мені все подобається - і місто, і позитивні люди навколо, вболівальники та умови.


- Є попередня дата, коли почнеться перший збір?

- Ми зараз все на телефоні. Ситуація з коронавірусом в усьому світі така, що нічого не можна планувати, навіть знайомі хлопці з НХЛ і КХЛ зараз сидять, і не знають, що буде далі.


Хочу передати всім кременчужанам і українцям привіт. Дотримуйтесь самоізоляцію і карантину. Бажаю Вам і Вашим родинам здоров'я.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх