Рівні серед рівних: спорт, музика та новорічний настрій для дітей з інвалідністю

9.12.2019, 16:45 Переглядів: 3 397

 

У «Нафтохіміку» змагалися діти до Міжнародного Дня людей з інвалідністю та Дня благодійництва

У Кременчуці для дітей з інвалідністю влаштували справжнє спортивне свято з новорічним присмаком. В спортивному комплексі «Нафтохімік» відбулись змагання у 4-х видах спорту: волейбол, шашки, настільний теніс та армреслінг. Змагання відбулися до Дня людей з інвалідністю та Дня благодійництва, яке відзначають у другу неділю грудня.


 


Учні спеціальної школи-інтернат не лише взяли участь у спортивних змаганнях, а й продемонстрували свої таланти танцями та співом.




- Діти з особливими потребами потребують уваги, як з боку держави, так і дітей, старшого покоління та суспільства. Ми показуємо приклад як необхідно сьогодні турбуватися про таких дітей, адже вони у суспільстві мають бути поруч з нами. – заважив Василь Хоменко, голова профкому ПАТ «Укртатнафта».


Для дітлахів подарували пральну машину та веселий настрій.


Бронзові призери Другої ліги з волейболу команда «Нафтохімік» зіграла з представниками спеціалізованої школи-інтернат. Вперше у стінах «Нафтохіміку» вболівали проти команди «Нафтохімік». Діти з радістю вигукували «Школа!» та палко підтримували свою команду.



Діти розділилися по вподобаннях: одні грали у волейбол, інші мірялися силою в армреслінгу. Частина дітей обліпила столики з шашками. Депутат облради Василь Хоменко – затятий гравець у шахи й цього разу не зміг собі відмовити, щоб зіграти партію.


 


Олександр Коркішко – депутат Кременчуцької міської ради й багаторазовий переможець міських та обласних змагань з шашок. Поки Коркішко змагався з керівником сектору зв’язків з громадськістю «Укртатнафти» Сергієм Біленьким, за ними спостерігали діти.

- Я теж хочу, – поділився Артем.

- А не страшно зіграти проти чемпіона? – поцікавилася у хлопчини.
- Ні, я також перемагав у школі й завойовував перше місце, – сказав впевнено Артем.


 


Із захопленням кілька партій зіграв Артем, навіть долучалася група підтримки, діти намагалися усі разом допомогти й підтримати.



Лев також вирішив спробувати свої сили. Він творча особистість – пише музику та тексти, його музами є красиві дівчата.


 


Крім спортивних змагань діти мали змогу створити новорічний настрій. Біля столів дорослі з дітьми готували новорічні вінки та ялинки з кульок.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх