Депутат Денис Терещенко заявив, що начальник патрульної поліції Кременчука Борзенко не відповідає посаді

27.11.2019, 12:31 Переглядів: 4 763 Коментарів: 2

 

Своє твердження Денис Терещенко (на фото) обґрунтував тим, що патрульна поліція не виконує рішення сесії міськради і не зупиняє фури, що рухаються через Крюківський міст

Депутат Денис Терещенко під час засідання президії голів фракцій та депутатськиї комісій заявив, що ставитиме питання про відповідність займаній посаді начальника патрульної поліції Кременчука Олександра Борзенка. Питання виникло під час розгляду проєкту рішення про комплексну програму профілактики правопорушень у місті. Терещенко каже, що патрульна поліція не виконує рішення міськради — продовжує попускати фури через міст.

- На минулій сесії ми прийняли рішення про зобов'язання Національної поліції, а саме, патрульної поліції заборонити транзит транспорту — великовантажного та великогабаритного — через Крюківський міст. Поліція не виконує рішення Кременчуцької міської ради, - заявив Денис Терещенко. - Тому я планую підготувати рішення щодо Борзенка (відповідності займаній посаді) та пропоную не допомагати ніякими комплексними програмами, поки кременчуцька поліція не почує депутатів міської ради та не буде враховувати те, що ми постійно ремонтуємо Крюківський міст.

Мер Віталій Малецький дещо не погодився з критикою патрульних та їхнього керівника. Але заявив, що бачив, як поліція зупиняла фури, потім супроводжувала через міст, а далі порушників штрафували. Тобто проїзд через міст забезпечувався через штраф.

- Інколи водію краще заплатити 250 гривень, ніж їхати в об'їзд, але нами ці 250 грн нічого не вирішують, заборона — значить, заборона, - сказав Віталій Малецький. - Але не треба так ставити питання про відповідність. Ми бачимо, що людина самовіддано працює, - сказав він про Олександра Борзенка.

Автор: Тетяна Донченко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

593
27 листопада 2019 12:42

Правильно говорит, запрет чтобы сохранить дороги, а не пополнить бюджет.


23 3
0
27 листопада 2019 16:30

Наркобарыг начали трусить... Не нравится.


11 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх