«Діставши з кишені ніж, наніс удар в бік військовослужбовця», - підполковник Євген Шульга про поранення нацгвардійця

31.10.2019, 17:02 Переглядів: 7 853

Військовослужбовця поранили під час виконання службового обов'язку

Вчора ввечері, 30 жовтня, під час патрулювання мікрорайону Раківка, піший патруль Національної гвардії зробив зауваження 21-річному кременчужанину. Хлопець агресивно зреагував та наніс нацгвардійцю ножове поранення в руку. Військовому одразу надали медичну допомогу, а порушника затримали.


 


Як повідомила прес-офіцер Кременчуцької поліції Анна Васенко, зараз вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. За фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 345 частиною 2 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Згідно із законодавством чоловіку загрожує як умовне, так і позбавлення волі терміном до 5 років.


 


Чоловік, який зараз дає покази слідчим, раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння злочинів пов'язаних з незаконним обігом наркотиків.


Керівник військової частини 3059 Євген Шульга розповів, що нацгвардійці несли службу з охорони громадського порядку. Близько пів восьмої години вечора особовий склад військового наряду, рухаючись по вулиці Республіканській, помітили трьох невідомих, які на зупинці громадського транспорту принижували людську гідність.


 


- Військовослужбовці, представившись, підійшли до невідомих громадян та зробили зауваження. Один із громадян почав агресивно себе поводити. Діставши з кишені ніж, наніс удар в бік військовослужбовця. Під час нанесення удару було розрізано утеплену куртку, форму одягу та зроблено поріз руки. Було зупинено кровотечу й доставлено швидкої медичної допомоги, а невідомого громадянина, який хотів зникнути з місця подій - затримали, викликали оперативно-слідчу групу та передали працівникам поліції, - розповів підполковник Євген Шульга про вчорашню подію.


 


За словами командира, військовослужбовець знаходиться у задовільному стані, його життю та здоров'ю нічого не загрожує, й він зараз перебуває у військовій частині. Керівник військової частини зауважив, що подібні ситуації виникають, але вперше людина негативно зреагувала на зауваження.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх