«Кременчук» лише в овертаймі завдяки шайбі каптана зміг обіграти «Білий Барс»

30.10.2019, 21:57 Переглядів: 2 400

 

Камбек господарів зміг відібрати очки в лідерів

30 жовтня лідер чемпіонату УХЛ-Парі-Матч хокейний клуб «Кременчук» зіграв в Білій Церкві проти «Білого Барса». Як повідомляє пресслужба УХЛ, у попередніх двох зустрічах цього сезону (1 і 6 тури), підопічні Олександра Савицького виглядали більш впевнено, не залишивши шансів господарям - 6:0 і 5:1 відповідно.


Всі три періоди пройшли в рівній боротьбі, без будь-яких ухилів в сторону однієї чи іншої команди. І якщо після першої двадцятихвилинки на табло горіли нулі, то в другій і в третій були закинуті на двох аж чотири шайби.


Білий Барс (Біла Церква) - Кременчук (Кременчук) - 4:5ОТ (0:0, 2:2, 2:2, 0:1)

Білий Барс: Кучер (Пеленський); Алексюк (А) - Логач, Ядловський - Васильєв, Гребеник - Таран (А), Грицюк - Лесніков; Благой - Симчук - Бабинець, Шиманський - Куцевич (К) - Бородай, Панченко - Качан - Середницький, Грабовецький - Зозовський - Ромахін
Кременчук: Новицький (Гордюшин); Бабрусьов - Сультеєв, Хришпенц - Александров, Толстушко - Грицьких, Боєвих - Роганов; Орлов - Серанов - Кисельов (К), Созонов - Григорян - Бондарук, Савченко - Гриценко (А) - Ворона, Поліщук - Свищєв - Варава



Першими відкрили рахунок господарі майданчика. Через п'ять хвилин, після відновлення гри, Роман Благой з передачі Сергія Бабинця виводить господарів вперед. Гості відігралися через 5 хвилин. Спочатку воротар «Білого Барса» зміг врятувати команду від вірного голу, але з другою хвилею атаки білоцерківці не змогли впоратися і Дмитро Орлов зрівнює рахунок - 1:1. Але через дві хвилини Владислав Куцевич, після потужного кидка в дальній кут знову виводить «кішок» вперед - 2:1. Ще через пару хвилин гравець «Кременчука» Дмитро Орлова робить дубль - 2:2.


Здавалося, що ось-ось і «Білий Барс» знову вийде вперед, але за хвилину до кінця періоду, воротар «Кременчука» В'ячеслав Новицький, ніби заправних футбольний кіпер в стрибку робить неймовірний сейв і таким чином команди пішли на перерву за нічийним рахунком 2:2.


У третьому періоді, перша десятихвилинка була повністю за «Кременчуком». Як результат - дві закинуті шайби у виконанні Кисельова (з передачі Орлова) і «дев'ятка» від Гліба Бондарука. При невиконаному буліті від Олексія Ворони (воротар).


Другу половину двадцятихвилинки можна повністю записати в актив господарів. Їх наполеглива гра попереду і постійна гострота біля воріт В'ячеслава Новицького вилилася у дві шайби під кінець гри. Спочатку, на 57 хвилині Сергій Бабинець, з передачі Дениса Бородая робить рахунок 3:4. А за хвилину до кінця - Павло Таран, з передачі Артема Шиманського зрівнює рахунок і переводить гру в овертайм.


У додатковій п'ятихвилинці більш спритнішими виявилися гості. Микола Кисельов, з передачі Тимура Гриценка закидає переможну 5 шайбу.

Таким чином, «Білий Барс» зміг дати бій лідеру чемпіонату, не дозволивши себе обіграти в чисту і забравши одне очко.


Турнірна таблиця

Команда И В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
1  Кременчук 13 10 1 0 0 0 2 79 20 32
2  Дніпро 12 7 1 1 0 0 3 55 24 25
3  Донбас 11 8 0 0 0 1 2 56 16 25
4  Білий Барс 12 5 0 0 1 1 4 35 41 17
5  Крижані Вовки 13 2 1 0 0 0 10 26 76 8
6  МХК Динамо 11 0 0 0 0 1 10 14 88 1


Наступний матч "Кременчук" зіграє вдома. 2 листопада о 13.00 прийме харківське "Динамо". 

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх