У Кременчуці відбувся чемпіонат з більярду

30.10.2019, 08:08 Переглядів: 2 571

 

Змагання відбулися у клубі «Бінго»

26 жовтня відбувся Відкритий чемпіонат Кременчука серед юніорів та дічат з більярдного спорту. Як повідомила на своїй сторінці в фейсбук Анастасія Ковальчук, участь у змаганнях взяли 16 юних спортсменів.


Серед юнаків (12 років та молодші) переможцем став Арсеній Хіль, який впевнено здобув свою перемогу. Також відзначилась своїми успіхами сім'я Хоменків - два рідні брати Денис та Ілля посіли 2 та 3 місця, бронзу виборов Володимир Бродило.


 


- У дівчат вже вдруге поспіль перемогу отримала Вікторія Онищенко, яка нелегко, але виборола перемогу у спортсменки з Полтави Софії Косенко, яка брала участь у турнірі з більярду разом зі свої рідним братом Микитою Косенком перший раз у житті. Микита також став призером Кубку Кременчука, тож сім'я Косенків привезла додому срібні та бронзові нагороди, - написала Анастасія.


Марія Калинів та Арина Малиновська зі Світловодська стали бронзовими призерами. Фінал серед юніорів (12-16 років) був дуже драматичним, та все ж таки з рахунком 3:2 володарем Кубку Кременчука став Владислав Власюк і віце-чемпіоном Олександр Таровик. 3 місце, крім Микити Косенка також зайняв Артем Холод, отримавши свою першу нагороду. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Анастасія Ковальчук
Теги: більярд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх