Сектор військових та палка підтримка трибун: «Кременчук» розгромив «Динамо»

24.10.2019, 21:16 Переглядів: 3 428

 

Кременчуцький клуб продовжує очолювати турнірну таблицю

Сьогодні, 24 жовтня, хокеїсти "Кременчука" розгромили "Динамо" з рахунком - 12:1. На матч підтримати кременчужан завітали військові: нацгвардійці з військової частини 3059 та ракетники 107 полку. Зелений сектор яскраво видіявся поміж помаранчевих вболівальників "Кременчука". 


80 військових, серед яких були 57 курсантів Кременчуцького ліцею з посилення військово-фізичною підготовкою. Командир роти Сергій Марченко пресслужбі клубу ХК "Кременчук" зазначив, що вболівали за «Кременчук» завзято. 


- Вболівали за «Кременчук» завзято, позитивні емоції нас переповнюють, все сподобалося. Багато курсантів вперше були на хокеї, враження від гри нашої команди найкращі. Так вболівали, кричали, думаю, що гравці нас добре чули.

- Проведете паралель між військовою службою та хокеєм?

- Дисципліна, організованість й цілеспрямованість.


«Кременчук» – «Динамо» 12:1 (5:0, 2:1, 5:0)

Шайби: 1:0 Созонов (Жеребцов, Бондарук), 08:24, 2:0 Гриценко (Ворона), 09:16, 3:0 Созонов (Хришпенц, Жеребцов - більш.) 12:19, 4:0 Ворона (Свищєв, Савченко), 13:35, 5:0 Ворона (Савченко, Гриценко), 17:42, 6:0 Кисельов (Орлов, Серанов), 29:33, 6:1 Наливайко (Олійник, Фірсов), 35:37, 7:1 Толстушко (Ворона, Савченко), 37:48, 8:1 Александров (Созонов, Бондарук - більш.), 42:26, 9:1 Орлов (Кисельов, Свищєв), 44:37, 10:1 Грицьких (Савченко, Ворона), 45:25, 11:1 Гриценко (Ворона, Толстушко), 12:1, 51:03.

«Кременчук»: Новицький (Гордюшин); Григорян - Бабрусьов, Созонов (А) - Бондарук, Чердак - Александров, Варава - Жеребцов; Орлов - Серанов - Кисельов (К), Свищєв - Горлушко - Ворона, Гриценко (А) - Хришпенц - Боєвих, Толстушко - Грицьких - Савченко.

МХК «Динамо»: Вязовов (Шевчук); Фірсов - Наливайко (А), Савченко - Піддубний, Швоєв - Трапезніков, Ступницький; Геворкян (А) - Праведний - Олійник (К), Абаджян - Борисов - Шилкин, Абдулаєв - Черноморченко - Соляник.



Ще в першому періоді кременчужани зуміли влаштувати розгром харків'ян. Протягом перших двадцяти хвилин у воротах Владислава Вязвова розписалися Тимур Гриценко, двічі Олексій Ворона і двічі Дмитро Созонов. Після п'ятого взяття воріт місце в рамці "Динамо" зайняв Михайло Шевчук.


У другій двадцятихвилинці «Кременчук» ще двічі зумів вразити ворота «біло-синіх», на що харків'яни відповіли першим взяттям воріт «городян» в цьому сезоні у виконанні Богдана Наливайко.


Заключний період для господарів майданчика став повторенням досягнення перших двадцяти хвилин, відправивши 5 шаййб без відповіді . У ворота "Динамо" відзначиися: Олександр Александров, Дмитро Орлов, Владислав Грицьких, Тимур Гриценко (хет-трик у матчі) й Ілля Бабрусьов.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький прокоментував пресслужбі клубу: 


- Була невелика перерва в іграх чемпіонату, де ми відпочили і непогано попрацювали на тренуваннях. У матчі з «Динамо» хлопці виглядали загалом непогано, забили красиві голи.


- Чому не вийшло закинути шайбу до 9 хвилини?

- Суперник вийшов налаштованим, та й воротар харків'ян спочатку непогано тримався, але нам своєю міццю і напором вдалося проломити оборону суперника.


- В кінці першого періоду за рахунку 5:0 місце в воротах харків'ян зайняв екс-голкіпер «Кременчука» Михайло Шевчук і не пропускав гол 12-хвилин. Що скажете з його грі?

- І Владислав і Михайло непогано зіграли, але майстерність наших хокеїстів позначилося на результаті. Воротарям «Динамо» важко було грати, адже ми змушували польових гравців суперника часто помилятися і було багато кидків по воротах харків'ян. Я дуже радий, що Міша відновив кар'єру, адже у нього великий потенціал.


- Що очікуєте від наступного матчу з «Донбасом»?

- Після перемоги у чвертьфінальному раунді Континентального Кубка «Донбас» на психологічному та ігровому підйомі, і буде наполеглива як зазвичай поєдинок. Найголовніше нам проявити характер, волю і самовідданість, щоб зіграти з такою сильною командою. Будемо з першої й до останньої секунди боротися, і постараємося показати в матчі всі свої найкращі якості. Звичайно ж чекаємо підтримки наших уболівальників, які сьогодні з «Динамо» були красені.


27 жовтня "Кременчук" прийме "Донбас". Початок гри о 14.00 на льодовій арені "Айсберг".

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх