З турботою про захисників: колектив КЗТВ привітав військову частину Нацгвардії з 19-річчям

22.10.2019, 13:50 Переглядів: 3 682 Коментарів: 1

 

Директор КЗТВ Вячеслав Яворський подякував нацгвардійцям за службу та захист і запевнив, що підприємство й надалі дбатиме про добробут військових

18 жовтня військова частина 3059 Національної гвардії України, що базується на Молодіжному, святкувала своє 19-річчя з дня заснування – вік воїна у повному розквіті сил. За цей час частина пройшла шлях від охорони громадського порядку до участі в АТО та ООС, не лише захищаючи спокій кременчужан, а й територіальну цілісність України.


  

Директор КЗТВ Вячеслав Яворський вручає командиру в/ч 3059 Євгену Шульзі подарунок для частини


Цього дня було багато вітань і теплих слів і від командирів, і від друзів частини. На свято нацгвардійців завітали й перший командир в/ч 3059 Віктор Головченко, і командир часів початку участі частини в АТО Олександр Аленін.


Серед почесних гостей свята були й представники влади, промислових підприємств. Привітати військових за доброю традицією прийшов директор Кременчуцького заводу технічного вуглецю Вячеслав Яворський: вручив від колективу підприємства подарунок - грошовий сертифікат на потреби військових. Він звернувся до нацгвардійців як до сусідів, бо не вперше приходить у гості: в/ч 3059 та КЗТВ пов’язує давня і добра співпраця. Адміністрація заводу не лише дбає про виробництво продукції високої якості, але й про людей, завдяки яким підтримується мир, спокій та сама можливість працювати у країні.


 


Так, свого часу за часу завдяки допомозі КЗТВ у військовій частині були відремонтовані їдальні, казарми, народна світлиця, яка слугує для військово-патріотичного виховання.


- Нам потрібно щоб ви відчували нашу турботу так, як ми відчуваємо захист за вашим мужніми спинами, за вашими мужніми плечима. Я дякую вам за службу, - звернувся Вячеслав Яворський до військових.


   


Зі свого боку, командування в/ч 3059 відзначило готовність КЗТВ та його керівництва прийти на допомогу та зробити свій внесок у становлення частини. Її нинішній командир Євген Шульга нагородив Вячеслава Яворського Почесною грамотою за сумлінну працю, активну життєву та громадську позицію у військово-патріотичному вихованні та з нагоди 19-ї річниці створення військової частини.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 088
22 жовтня 2019 14:50

Желаю всем войнам НГУ - Крепкого Здоровья!


4 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх