Дикунські правила: водій витягнув пасажирку з автобуса «Диканька-Кременчук»

18.10.2019, 14:41 Переглядів: 7 375 Коментарів: 4

 

Конфлікт між 24-річною дівчиною та водієм виник через право дитини до 6 років їздити в автобусі безкоштовно

До редакції «Телеграфа» звернулася 24-річна Марина, яка розповіла про конфлікт з водієм автобуса міжміського напрямку. За словами жінки, 8 жовтня цього року вона разом з власною дитиною, якій 4,5 років, сіла в маршрутку «Диканька-Кременчук» у селі В’язівка. Дала водієві 100 гривень та сподівалася отримати здачу 55 гривень (проїзд по 45 гривень). Проте отримала від водія 10 гривень.


Марина запитала у водія, чому той дав здачі лише 10 гривень, адже дитина до 6 років без зайняття нею окремого місця має право їхати в автобусі безкоштовно (відповідно до підпункту 7 пункту 159 постанови від 18 лютого 1997 р. № 176). Водій нібито зауважив, що причиною стало знаття з продажу дитячих квитків. Марина не зрозуміла, про які дитячі квитки йде мова, та наполягала, щоб їй віддали 45 гривень. 


- З цим водієм у мене ніколи проблем не виникало. Що трапилося, не знаю, - зазначила Марина.


Дівчина відповіла, що у такому випадку викличе поліцію. Водій зауважив, що йому байдуже. Марина доїхала до Кременчука у тому ж автобусі і викликала поліцію.


Після цього випадку Марина розповіла, що телефонувала до перевізника, який обслуговує маршрут «Диканька-Кременчук». За її словами, перевізник визнав, що Марина в цій ситуації була права. Обіцяв, що водій поверне гроші. У випадку, якщо водій не віддасть гроші, порадив не платити за наступну поїздку. 


14 жовтня відбулася чергова поїздка. Марина, за її словами, у В’язівці зайшла в автобус «Диканька-Кременчук». Через кілька кілометрів у селі Дяченки той самий водій Сергій почав вимагати у дівчини гроші за проїзд. Та сказала, щоб водій зателефонував перевізнику, з яким вони все узгодили. Проте, як повідомила Марина, водій не зважав і продовжував вимагати гроші. Марина погодилася оплатити проїзд, проте у Кременчуці, придбавши квиток у касі. Така пропозиція також не підійшла водієві – він, за словами дівчини, витягнув її з автобуса у селі Дяченки. 


Марина викликала поліцію (Козельщинський район). Зазначила, що у неї розтягнення плеча. Вона телефонувала до перевізника, але той, за словами дівчини, не брав слухавки.


«ТелеграфЪ» зв'язався з перевізником Володимиром Овсієм, який обслуговує маршрут «Диканька-Кременчук». Той розповів, що знає про подібну ситуацію. Володимир зазначив, що водій вчинив неправильно. Пообіцяв, що Марині повернуть гроші та принесуть вибачення. Щодо водія, то його покарають: фінансово або звільненням.


Марина планує притягти водія до відповідальності та довести справу до суду.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

24
18 жовтня 2019 15:00

дойдет до суда--влепят водиле и + моралку +прогон с рейса--эх!!!= оно того стоит водила ? 45 грн ))))


40 2
1 658
18 жовтня 2019 15:15

Надо лишить перевозчика лицензии,тогда и хазяин и водила почешут репы.


39 4
31
19 жовтня 2019 12:55

Почему у нас, сначала делают, а потом думают.


4 0
171
21 жовтня 2019 11:13

Цитата: Стив Мартин

дойдет до суда--влепят водиле и + моралку +прогон с рейса--эх!!!= оно того стоит водила ? 45 грн ))))

до еще и за ребенка 4,5 года


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх