У Кременчуці стартував чемпіонат України з греко-римської боротьби

10.10.2019, 13:03 Переглядів: 3 558

 

Змагання проходитимуть кілька днів

Вчора, 9 жовтня, у Кременчуці стартував чемпіонат України з греко-римської боротьби серед кадетів. Змагання триватимуть у спортивно-оздоровчому комплексі тенісний клуб «Прем‘єр» до 11 жовтня.


Участь у змаганнях візьмуть близько 500 борців з різних куточків України. Змагання обслуговує колегія суддів. Головний суддя змагань, суддя національної категорії Анатолій Коханевич.


 


Президент Федерації греко-римської боротьби Олег Сазонов на урочистому відкритті змагань зазначив, що сподівається, що спортсменам сподобаються змагання. 


- Сподіваюсь ви будете себе почувати комфортно й затишно, а ви проявите всю свою майстерність на килимах. Й зможете з часом вийдете звідси чемпіонами, - подякував організаторам та спортсменам Олег Сазонов. 


Начальник Управління молоді та спорту Олександр Мазур привітав спортсменів та побажав нових спортивних звершень, яскравих перемог та успіхів по життю. 


Нагадаємо, що на початку року Кременчук прийняв чемпіонат України серед дорослих. Тоді до нашого міста зїхалися титуловані спортсмени. 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх