У Кременчуці знімають карантинні обмеження

10.10.2019, 12:02 Переглядів: 2 498 Коментарів: 1

Сказ у нашому місті був зафіксований на початку серпня

У Кременчуці зняті карантинні обмеження щодо сказу тварин, про це повідомляє пресслужба мерії Кременчука. Рішення ухвалили члени протиепізоотичної комісії. Зняття картинних заходів застосовується від 12 жовтня 2019 року.


Нагадаємо, з 6 серпня у Кременчуці та в 10-кілометровій зоні від міста були встановлені карантинні обмеження на сказ тварин. Підставою для введення яких є офіційно зафіксований фахівцями ветеринарної медицини випадок ураження цією хворобою собаки, яка мешкала на подвір’ї будинку за на вул. Заводська (Крюківський район).



Тоді прийняли комплексний план із легалізації сказу в зоні ураження з метою профілактики та попередження подальшого розповсюдження цієї небезпечної хвороби, яка може мати смертельні наслідки і для тварин, і для людей. Зокрема, спеціалістів відповідних було зобов’язано проводити щеплення від сказу невакцинованих тварин у 10-кілометровій карантинній зоні, взяти на облік худобу та тварин, які утримується в зоні виявлення сказу, продовжити вакцинацію безпритульних та свійських тварин відповідно до затверджених графіків, створити запас протирабічної вакцини в закладах охорони здоров’я міста тощо.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

325
10 жовтня 2019 15:10

план із легалізації сказу


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх