У п'ятиповерхівці на Гвардійській дощ збирають у відра

9.10.2019, 16:45 Переглядів: 3 136 Коментарів: 2

 

Протягом кількох років у будинку №6 протікає покрівля. Звернення до управителя, департамент ЖКГ та мерію успішного результату не принесли

До редакції «Телеграфа» звернувся кременчужанин Віталій, який проживає в будинку-гуртожитку №6 на вулиці Гвардійській. Чоловік поскаржився на покрівлю, яка почала протікати близько 3 років тому. Минулого тижня, коли почалися дощі, проблема знову нагадала про себе у санвузлі. Віталій розповів, що почало заливати немов з душу.


 


Чоловік стверджує, що з цього приводу зверталися до компанії-управителя «Житлорембудсервіса», до департаменту ЖКГ та до мерії. Але протікати дах не припинив.



Натомість у «Житлорембудсервісі» повідомили, що подібні роботи не передбачають поточного ремонту. Заступниця директора департаменту ЖКГ Ірина Зеркалій зазначила, що капітально будинок планують ремонтувати, але не у 2019 році.


Зауважмо, що у 2018 році все ж намагалися капітально відремонтувати будинок №6 на вулиці Гвардійській. На сайті публічних закупівель «Прозорро» є два відкритих торги «Капітальний ремонт будинку-гуртожитку №6 по вул.Гвардійській у м.Кременчуці», проте вони не відбулися (переглянути їх можна тут і тут). Причина в обох випадках однакова: подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.


За попередню суму в 17 569 163 гривень комунальне виробниче підприємство «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва» намагалося знайти підрядника, який би капітально відремонтував п'ятиповерхівку. Серед визначених робіт зокрема передбачали й капітальний ремонт даху.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

307
9 жовтня 2019 20:15

Жесть


0 0
1 031
10 жовтня 2019 09:49

На этом доме , на определенной части , несколько  лет назад (может года 3) крыли крышу кровельной мембраной (утверждать что это именно мембрана не могу, так как не щупал лично) ...и уже через пол года от "сильных" ветров эта мембрана вздувалась и отрывала с краёв дома жестяные парапеты и отливы которые падали на головы людям (слава богу без жертв). Сейчас эта пленка просто болтается на чердаке по ветру и надувается как парус . Оцинкованные отливы и парапеты в лучшем случае были толшиной 0,3 мм и  прибиты быстрым монтажём в крохкий кирпич или вообще в старый рубероид . Соответственно , жестянку и поотрывало от ветров с помощью парусности мембраны . Соответственно кровли там нет .! Все в дело в человеческом "руко*опстве" кровельщиков, монтажников и их начальстве и жадности обслуживающей организации.  Я лично там не живу, но это все видел и вижу . Сомневаюсь что жильцы не замечали таких проблем в прошлом году  , так как  эти разрушения тянутся минимум года с 2-3 . 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх