Віталій Дедюрін подав у «Громадський бюджет» проєкт щодо зведення нового туалету у «Міському саду»

8.10.2019, 16:31 Переглядів: 2 479 Коментарів: 3

 

А все тому, що «відсутність належного туалету на території парку пригнічує людську гідність та негативно впливає на настрій відвідувачів»

У «Громадському бюджеті» з'явився проєкт щодо зведення нового туалету у парку «Міський сад». І подав його ніхто інший як директор «Міського саду» Віталій Дедюрін.


Автор проєкту пояснив, що старий туалет «з діркою» та «запашком» на території паркової зони не відповідає санітарно-гігієнічним нормам та викликає постійні нарікання відвідувачів, а тому є потреба у спорудженні нового. 


Нагадаємо, що з появою цивілізованого туалету у «Міському саду» виникли певні труднощі. Підприємство «Лукас» планувало побудувати там кафе разом з санвузлом, який би могли без перешкод відвідувати гості парку. Спочатку появу нового туалету обіцяли у травні цього року, згодом — наприкінці літа, але потім будівництво призупинилося, і конкретних дат його закінчення назвати не могли.


Вочевидь, Віталій Дедюрін вирішив взяли вирішення цього питання у свої руки, а тому й подав відповідний проєкт у «Громадський бюджет».


Він вважає, що «відсутність належного туалету на території парку пригнічує людську гідність та негативно впливає на настрій відвідувачів». Тож якщо проєктна пропозиція буде реалізована, це дасть можливість створити для кременчужан належні санітарно-гігієнічні умови на території цього місця відпочинку.


Проєкт встановлення громадського туалету у парку проходить у категорії «Комунальні проєкти», а його бюджет запланований на суму 400 тисяч гривень. Якщо проєкт переможе, цивілізований санвузол з'явиться у «Міському саду» до кінця 2020 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

1 088
8 жовтня 2019 16:37

Давно Пора! 21 Век на дворе!

Сэкономить на цветочках, то-есть заложить меньшую сумму денег на цветы на следующий год, но зато построить Туалет.

* Я потом Меру, скажу, скрипя зубами - Спасибо!


4 1
604
9 жовтня 2019 08:51

Цивілізований туалет,звичайно,потрібний.А відносно людської гідності хочеться запитати,де була гідність дедюріна,коли він виступав в ролі "підставного" слуги народу?В якому туалеті він отримав завдання гадити на слуг?


8 1
81
9 жовтня 2019 16:08

Дедюрин вроде как директор комунального предприятия, не жирно ли ему средствами КП управлять, а потом еще и на общественные деньги пиариться? Имеет ли вообще директор КП право подавать заявки на громадський бюджет?

 

Малецкий ему и так может выделить средства на туалет, а люди за что-то бы другое проголосовали.


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх