«Кремінь» дав бій «Руху», але долю матчу вирішив пенальті

6.10.2019, 18:05 Переглядів: 3 300 Коментарів: 3

 

Кременчужани зіграли у Львові проти «рухівців»

Сьогодні, 6 жовтня, футбольний клуб «Кремінь» дав бій львівському «Руху». Кременчужани трималися до останнього, але пенальті наприкінці матчу вирішило долю матчу. Матч завершився на користь львів’ян з рахунком 1:0.


 

 

За день до гри команда до Львова виїхала на автобусі. На жаль, «Кременю» у цьому матчі не зміг допомогти Владислав Сидоренко, який пропустив матч через перебір жовтих карток. Тренерський штаб «Кременя» зміг розраховувати лише на 4-х запасних гравців, можливостей для підсилення було не велике. Не дивлячись на коротку лавку запасних «Кремінь» тримався гідно й чинив опір.  

 

«Рух» мав перевагу в грі з кременчужанами, постійно насідали на ворота, проте «автобус» з захисників «Кременя» та надійна гра Будюка не давали шансу «рухівцям» для взяття воріт. 


Лише на 81 хвилині завдяки пенальті «Рух» зміг забити. Після того як м’яч влучив у руку Юрія Павлика арбітр вказав на 11-метровий удар. Юрій Климчук переграв голкіпера «Кременя» Ореста Будюка, розвівши воротаря та м’яч по різних кутах воріт. «Кременю» нічого було втрачати й гравці всіма силами кинулися в атаку. На жаль, відіграти м’яч гостям не вдалося. Гра завершилася на користь «Руху» - 1:0.

 

«Рух» - «Кремінь» - 1:0

Голи: Климчук 81 пенальті

«Рух»: Мисак, Нємчанінов, Никитюк, Банасевич (Бойчук, 46), Кондраков (Леандро, 64), Дуць, Копина, Климчук, Калюжний (Марушка, 89), Брікнер (Мартинюк, 72), Заставний. Запасні: Ільющенков, Сідней, Синиця, Русин, Шевчук. Головний тренер: Леонід Кучук

«Кремінь»: Будюк, Павлик (Куць, 82), Зозуля, Гончаренко, Ченбай, Скоблов, Воронченко, Кошман (Єрмаченко, 58), Городенко (Козьбан, 39), Тарануха, Удод. Запасні: Олійник. В.о. головного тренера: Володимир Прокопіненко



«Ми заслуговували на позитивний результат»


 


Виконуючий обов’язки головного тренера «Кременя» Володимир Прокопіненко поділився своїми враженнями після мінімальної поразки своєї команди у Львові.


– В роздягальні подякував своїм підопічним за хорошу гру. Вони віддали всі сили на полі й виконали те, про що я їх просив на передматчевій установці. Поєдинок хочеться розбирати, аналізуючи дії футболістів на полі, а не рішення арбітра. У «жовто-чорних» хороший підбір гравців та хороший тренер. В «Руха» професіональні умови і мені хотілося б, щоб гравці на полі з’ясовували стосунки між собою і щоб ніхто не втручався у гру. Я вітаю «рухівців» з перемогою. Бажаю їм надалі успіхів і виходу в Прем’єр-лігу. Своїм хлопцям я сказав, що ми рухаємося в правильному напрямку. Це показують наші поєдинки. Звісно, потрібно ще в деяких аспектах гри допрацьовувати і реалізовувати свої моменти в матчі.


– Ви свідомо з перших хвилин гри віддали ініціативу супернику?

– Звичайно, адже ми переглядали гру «Руху». Розуміли, що від львів’ян буде тиск впродовж дев’яноста хвилин. Налаштовував хлопців, що ми весь матч будемо грати від оборони і ловитимемо їх на контратаках. У нас в першому таймі одна з таких атак пройшла. Ми могли забити м’яч, але нам забракло майстерності. Претензії до своєї команди я не можу висловити. Хочу ще раз побажати «Руху» успіхів, і щоб надалі команда лише прогресувала, але наші хлопці сьогодні зробили все, що від них залежало.


– «Кремінь» пропустив на 90-ій хвилині в Києві й сьогодні в грі також втратили залікові пункти наприкінці матчу…

– Якщо відверто, то я вже й не знаю, що говорити. В психологічному плані хлопцям дуже важко, адже коли команда бореться до останнього, коли очки вже от-от в скарбничці й пропускати  голи – дуже неприємно. Найголовніше моє завдання зараз – підтримати своїх футболістів, щоб в них не опустилися руки. Я все для цього зроблю. Ми все одно свої бали наберемо. Я в цьому впевнений. З такою грою і такою самовіддачею…


– Яке завдання стоїть перед вашою командою?

– Завдання – залишитися в Першій лізі. Якщо в нас вийде, то, можливо, взимку підсилимося кількома футболістами і будемо рухатися вперед.


– «Рух» Вас здивував своєю грою?

– Не можу так сказати. Я говорив хлопцям, що з першої до останньої хвилини буде боротьба, будуть навіси та силові єдиноборства. Десь ми, звичайно, поступалися в цих компонентах гри, але завдяки правильним діям в обороні ми не давали «Руху» розвивати багато позиційних атак. Гадаю, сьогодні ми заслуговували на позитивний результат, але як сталось, так сталось. Вже нічого не зміниш.


 


Наставник «Руху» Леонід Кучук проаналізував переможну гру своїх підопічних проти «Кременя».

 

– Дякую команді за цю перемогу. Такі матчі для мене більш цінні, аніж, коли забиваєш десять голів. Це перемога, а не трагедія. Ми вже там, хоча нас там ще не чекають. Але ми рухаємося вперед.

 

– Вболівальники зазначали, що сьогодні «рухівці» виглядали доволі сонно…

– Є такий вислів: «Курчат по осені рахують». Краще 10 разів перемогти з рахунком 1:0, ніж один раз – 10:1.

 

– «Кремінь» сьогодні виглядав дуже добре…

– Це дуже хороша команда, в них надзвичайно хороший тренер. Їхню оборону зламати дуже складно. Вболівальникам така гра, напевно, не подобається, але спробуйте зламати ці оборонні редути. Я також хочу бути Моуріньйо, але я не Моуріньйо. Дякую хлопцям за таку перемогу. Буває таке, коли команда грає, а одна помилка в грі, може звести усе нанівець. А що робити, коли створюєш десять моментів і не забиваєш? Усі львівські вболівальники хочуть результату, я теж цього прагну. Однак, грати на результат найважче. Минулого сезону ми боролися за виживання, тепер ведемо боротьбу за призові місця, повірте, командам, які знаходяться у середині турнірної таблиці такі маті даються легше.

 

– Чому третій матч поспіль на «СКІФІ» «рухівці» не забивають гол з гри?

– На сайті прочитав, що я програв два матчі поспіль, але порахуйте скільки ігор я не програв, починаючи зі зборів. Трохи не в’яжеться. В Кубку хотілося перемогти. Була своя стратегія. Але що мені Ільющенкова стратити за те, що його перекинули з того штрафного удару? Розумієте, що таке результат? Ти не сідаєш в обороні, а намагаєшся пресингувати, витрачаєш більше сил, більше енергії. Я – реаліст.


Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Оболонь Бровар" 12 7 4 1 18-11 25
2 "Металіст 1925" 12 7 3 2 19-9 24
3 "Інгулець" 12 7 3 2 17-7 24
4 "Рух" 11 7 2 2 19-7 23
5 "Минай" 12 7 2 3 21-16 23
6 "Авангард" 12 7 2 3 17-13 23
7 "Агробізнес" 12 7 1 4 20-12 22
8 "Волинь" 12 5 4 3 21-17 19
9 "Гірник-Спорт" 11 4 2 5 10-16 14
10 "Чорноморець" 11 4 1 6 15-17 13
11 "Миколаїв" 12 3 4 5 19-21 13
12 "Прикарпаття" 12 4 1 7 20-21 13
13 "Балкани" 11 3 3 5 11-14 12
14 "Кремінь" 12 1 3 8 15-29 6
15 "Черкащина" 12 1 2 9 13-29 5
16 "Металург" 12 1 1 10 8-24 4


У 13 турі «Кремінь» прийме «Інгулець», який у попередньому турі зупинив непереможну «Оболонь Бровар», перемігши з рахунком 2:0. Гра відбудеться у Полтаві  11 жовтня.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Рух" Джерело відео: Ruh TV
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
6 жовтня 2019 23:20

Очередная "победа"супер штаба.Продаем игры и делаем умный вид.Гнать метлой весь штаб СРОЧНО!!!Куда смотрят власти???Или они  в доле от проданных игр???



За всю игру один удар в створ ворот.В прошлой игре с Оболонью,на последней минуте РАСТУПИЛИСЬ все защитники и дали ударить по воротам.Сторговались в конце игры.Думают что все клоуны,не видят что происходит.


2 2
0
7 жовтня 2019 11:13

Не тих тренерів у відставку відправили.


3 1
0
7 жовтня 2019 20:26

Да там не в тренере дело.Старый тренер увидев этот маразм,сам свалил.Ему стыдно было за свою честь.Недяк и Ко наживаются на команде,а власти в доле .Иначе бы выгнали Недяка и Ко


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх