Камбек «Кременчука» приносить 7 поспіль перемогу кременчужанам

5.10.2019, 17:14 Переглядів: 2 560

 

Кременчужани продовжують очолювати турнірну таблицю

Сьогодні, 5 жовтня, відбулася зустріч між лідером турнірної таблиці «Кременчук» і херсонським «Дніпром». Матч завершився з рахунком 5:2.


«Кременчук» - «Дніпро» 5:2 (0:1, 4:1, 1:0)                    

Голи: 0:1 – Макарицький (Декало), 19:02, 0:2 – Чернишенко (Каракулько, Афанасьєв), мен., 31:22, 1:2 – Бабрусьов (Кисельов, Григорян), більш, 32:16, 2:2 – Орлов (Созонов), більш, 33:53, 3:2 – Пукс (Боєвих, Орлов), більш, 36:35, 4:2 – Орлов (Пукс, Созов), більш, 44:48, 5:2 – Ворона (Серанов), 53:32.

Кременчук: Новицький (Гордюшин); Бабрусьов - Григорян, Варава - Савченко, Гриценко (А) - Пукс; Бондарук - Серанов - Кисельов (К), Боєвих - Толстушко - Грицьких, Горлушко - Хришпенц - Ворона, Созонов, Орлов.

Дніпро: Петров (Гурко); Афанасьев (К) - Дорофеєв, Белоусов (А) - Пугачьов, Декало - Сірченко, Матусевич - Будько; Каракулько - Шибаєв - Ліпсбергс, Янишевський - Чернишенко (А) - Василенков, Бондаренко - Ромащенко - Макарицький, Тимченко - Брага - Коваленко.



Перший період для обох команд почався з активного хокею. Команди демонстрували високі швидкості і були заточені на атаку. Рахунок в матчі першими відкрили гості. На останній хвилині першого періоду Микита Макарицький закинув шайбу в ворота господарів льоду. Закінчилася перша двадцятихвилинка з рахунком 0:1.


У другому періоді «Дніпро» зміг збільшити відрив, і закинути ще одну шайбу в ворота «Кременчука». Голом відзначився Дмитро Чернишенко. Через хвилину Ілля Бобрусьов скорочує рахунок до мінімуму - 1:2. Після видалення у «Дніпра» Руслана Ромащенко, Дмитро зрівняв шанси - 2:2. Вивів «Кременчук» вперед Дмитро Созонов - 3:2. Друга двадцятихвилинка завершилася з рахунком 3:2.


Уже в перші п'ять хвилин третього періоду Дмитро Орлов робить рахунок 4:2 на користь "Кременчука". Олександр Ворона закинув переможну шайбу у ворота «Дніпра». «Кременчук» продовжує свою безпрограшну серію.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Як оцінюєте гру своїх хокеїстів, задоволені на 100 відсотків і як вдається утримувати лідируючі позиції в турнірній таблиці?

- Ми не до кінця ще змогли пояснити гравцям, що у нас ще немає такої майстерності, щоб так сяк-так виходити і починати гру. Можливо це через те, що ми були тільки з автобуса. Будемо сподіватися, що це вже історія, і хлопці зроблять правильні висновки. Хоча після першого періоду додали, включили характер. У другому періоді вже був інший настрій, тому будемо вважати, що таких матчів у нас більше не буде.


- У команди було багато вилучень, як будете працювати над дисципліною?

- Так, це велике питання. Все йде від настрою, десь недобіг і недопрацював, де спіткнувся. І звідси такі видалення.


- Команди по протоколу зробили приблизно рівну кількість кидків по воротах. Як оцінюєте гру свого воротаря?

- Ми не ставимо задачу просто кидати по воротах якомога більше разів. Просимо хлопців берегти шайбу і комбінувати. Тому кидки по воротах - це неосновний показник для нас. А що до нашого голкіпера, то він досить надійно провів гру.


Вболівальники скандують "Кременчук" на честь команди, яка завойовує 7 поспіль перемогу:


Наступний матч "Кременчук" зіграє в Києві 9 жовтня о 18.00 проти "Крижаних Вовків". А вже 12 жовтня вдома прийме херсонський "Дніпро".

Фото: Артем Коваленко
Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх