Кременчуцьких поліцейських звинуватили у тому, що вони не надали своєчасної допомоги чоловіку

3.10.2019, 08:14 Переглядів: 4 855 Коментарів: 5

Інформацію з цього приводу надав Кременчуцький відділ поліції

В одному з кременчуцьких ЗМІ з'явилася публікація про те, що кременчужанин 1 жовтня став свідком стрілянини та пограбування. Після цього чоловік кілька разів дзвонив у поліцію, а також звертався до патрульних, які проїжджали повз на автівці, але своєчасної допомоги від правоохоронців так і не дочекався.


У матеріалі йдеться про те, що заявник помітив стрілянину на вулиці Першотравневій поблизу магазину АТБ. Також він побачив як стрілок, погрожуючи пістолетом, забрав у перехожого телефон. 


Інформацію з цього приводу надала пресслужба Кременчуцького відділу поліції. Перший дзвінок від заявника надійшов на лінію 102 о 23.02, другий о 23.05, а о 23.10 на місце події прибула слідчо-оперативна група та авто групи реагування поліції спецпризначення. Правоохоронці встановили та опитали учасника конфлікту, подію задокументували, за даним фактом розпочали перевірку.


Інформацію з приводу того, що автомобіль патрульної поліції не зупинився на вимогу пересічного громадянина (як вказано в матеріалі видання), передали до батальйону патрульної поліції Кременчука для відповідної перевірки.

Теги: полиция
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 5

513
3 жовтня 2019 09:12

чоловік кілька разів дзвонив у поліцію, а також звертався до патрульних, які проїжджали повз на автівці, але своєчасної допомоги від правоохоронців так і не дочекався

Ты как челобитную подаёшь?! Холоп!


18 3
0
3 жовтня 2019 09:28

нужно было перед ними перебежать, 100% остановились бы чтобы выписать протокол как самому злостному нарушителю... (было такое)

 


21 4
1 180
3 жовтня 2019 10:36

Я удивляюсь, что полиция в этой ситуации вообще не заявила о ложном вызове. Дескать мчали со всех ног...приехали, а там никого...


12 4
0
3 жовтня 2019 16:45

Цитата: evil

Я удивляюсь, что полиция в этой ситуации вообще не заявила о ложном вызове. 

В моём случае было именно так. Патруль не приехал на вызов, вызывал пол часа. Ещё через пол часа, перезвонил диспетчеру, поблагодарил за отзывчивость и оперативность. Через 5 минут звонит какой-то моржовый, представляется Пупкиным по внутреннему расследованию и начинает нагибать меня по поводу ложного вызова! Я ему: "голубь ты сизокрылый, во-первых у моего GSM оператора зафиксированы вызовы в вашу сторону , во-вторых у вашего оператора все вызовы пишутся, равно как сейчас я записываю наш с тобой разговор. Поэтому касатик накручивай себе, мне уже лапти не обуешь...". Тон изменился на 180 градусов и тело начало блуить что то по поводу важности и надежности информации, а от сюда и необходимости реагировать на данные вызова. Когда попросил ссылку на подтверждение этого дибилизма, пошла игра в - "не мы такие, жизнь такая"...

WTF!!! Вы что творите, содержанцы вы (в прямом и переносном смысле)?!? 

____

После этого веры внутренним (да и наружным) органам - нет в принципе!!!

mask


9 3
0
3 жовтня 2019 18:54

 Народ вы совсем обнаглели одели, обули, колеса дали ( правда уже все приусы расколпашили) накормили, льготы, пенсии  дак еще и работать заставляете. 


7 5

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх