Швидкі шахи захопили юних кременчужан

2.10.2019, 17:02 Переглядів: 3 131

 

У змаганнях взяв участь навіть 6-річний спортсмен

29 вересня у палаці культури «Нафтохімік» відбулися шахові змагання на Кубок мера. Участь у змаганнях взяли вихованці кількох шахових клубів Кременчука: «Дебют», «Каїсса» та вихованці тренера Андрія Зазуляка, які займаються в спорткомплексі «Нафтохімік» та в Кременчуцькому міському центрі позашкільної освіти «Лідер» гуртка «Біла Тура».

1 місце в змаганнях виборов вихованець клубу «Каїсса» Артем Титянюк. 2 та 3 місця поділили вихованці КМЦПО «Лідер» та спорткомплексу «Нафтохімік» Денис Трохименко й Михайло Швачич, цікаво, що за додатковими показниками Денис - минулорічний чемпіон кубку мера.

  

Серед дівчат теж розіграли нагороди. 1 місце у вихованки КМЦПО «Лідер» та спорт-комплексу «Нафтохімік» Марини Сьоміної. 2 місце в Аліси Романченко, клуб Каїсса та спорткомплекс Нафтохімік й 3 місце у Лізи Бойко «Біла Тура» КМЦПО «Лідер». До речі, Ліза Бойко виступала в Палаці Нафтохімік як танцівниця і здобула 2 місце ще й там.

Самий юний учасник 2013 р.н. Гордій Брусліновський, вихованець тренера Андрія Зазуляка, теж був відзначений кубком та грамотою. У свої 6 років на рівних боровся з більш досвідченими гравцями.

 

Президент Федерації шахів міста Кременчука Василь Хоменко також відзначив нагородами учасників 3-го розряду, а саме вихованці КМЦПО Лідер «Біла Тура»:

  • 1 місце - Максим Поливко Максим
  • 2 місце - НікітаБаканач
  • 3 місце - Данило Міньків

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: СК "Нафтохімік"
Теги: шахи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх