На КВБЗ новий директор: з 1 жовтня Максим Крамаренко змінить Анатолія Шабалу

30.09.2019, 17:25 Переглядів: 8 925

 

Завтра нового голову правління-директора офіційно представлять колективу

На ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» зміна першого керівника: з 1 жовтня головою правління-директором працюватиме Максим Крамаренко. Він змінить на цій посаді Анатолія Шабалу. Дані про зміни у зв’язку з рішенням Наглядової ради підприємства від 27 вересня опубліковані на державному порталі SMIDA, де розміщується інформація Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, обов’язкова до розкриття.


За даними порталу, Анатолій Шабала звільняється з посади директора ПАТ КВБЗ за власним бажанням у зв'язку із закінченням строку дії строкового трудового договору (контракту) і виходить на пенсію. На цій посаді він перебував із травня 2014 року. Пакетом акцій в статутному капіталі ПАТ КВБЗ Анатолій Шабала не володіє.


Його наступник Максим Крамаренко до свого нового призначення працював заступником  голови правління - технічним директором ПАТ КВБЗ. Нещодавно, нагадаємо, голова наглядової ради Володимир Приходько представив Максима Крамаренка як наступника у керівництві КВБЗ – «стажера на посаду голови правління».


Офіційне представлення нового керівника колективу відбудеться завтра, 1 жовтня, повідомило «Телеграфу» джерело на підприємстві.


За даними SMIDA, на посаду технічного директора, яку до цього обіймав Максим Крамаренко, призначений з 1 жовтня Олексій Гречкін. До цього він працював заступником головного конструктора ПАТ КВБЗ - головним конструктором пасажирського моторвагонного рухомого складу ПАТ КВБЗ.

Автор: Тетяна Донченко Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх