Під марш ансамблю народних інструментів у Кременчуці відбулася волейбольна битва

26.09.2019, 14:33 Переглядів: 2 960

 

Змагання відбулися в залах КДЮСШ №2 та Кредмаш

У Кременчуці цими вихідними відбувся великий волейбольний турнір, присвячений дню міста. Участь у змаганнях взяли 4 місцеві команди віком 40+, дві команди ветеранів з Черкаської області, молодіжна команда «Кредмаш» та команда з Решетилівки. Організатором турніру виступила Федерація волейболу Кременчука.


В рамках турніру вперше проводився розіграш супер кубка, який розіграли команди «Кредмаш» та «Решетилівка». Суперкубок та фінальні ігри проходили в залі КДЮСШ №2, також матчі приймав зал «Кредмашу». Перед початком ігор учасників змагань порадували живим інструментальним виконанням «Козацького маршу» від колективу «Пару фраз», також виступив перший заступник міського голови Володимир Пилипенко.


Матч за суперкубок пройшов у запеклій боротьбі між командами «Кредмаш» та «Решетилівка». Сильнішими виявилися більш досвідчені та майстровиті гості з Решетилівки, в складі яких були визнані професіонали. Рахунок зустрічі 3:0, а кредмашівці отримали корисний ігровий досвід перед стартом сезону в чемпіонаті міста і області.


Серед ветеранів перше місце у запеклій боротьбі виборола команда з Руської Поляни. В кінці листопаду домовилися провести реванш на базі Черкаської області. Друге місце за ветеранами «Кременя», а бронзові нагороди за ветеранами «Кредмаш».


Номінації кращих гравців у своїх командах отримали:

  • Віктор Дем'яненко «Руська Поляна»
  • Олександр Діденко «Кредмаш Ветеран»
  • Олег Єрьоменко «Кремінь Ветеран»
  • Олег Одновол ВК «Кредмаш»


Приймання заявок на чемпіонат Кременчука з волейболу триває, але він дає підстави припускати, що участь в ньому візьме рекордна кількість команд. На даний момент бажання взяти участь виявили 15 команд як з Кременчука, так і з інших міст та селищ.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Федерація волейболу Кременчука
Теги: волейбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх