«Зайві» гроші: Кременчуцька ТЕЦ зекономила на тарифах 59 мільйонів гривень

24.09.2019, 12:31 Переглядів: 3 088 Коментарів: 4

Тепер цю суму коштів пропонують додатково включити до інвестпрограми

У 2017 -2018 роках Кременчуцька ТЕЦ отримала додатковий дохід за рахунок тарифів на відпуск електричної енергії та виробництво теплової енергії в сумі 59 млн 186 тис грн. «Зайві» гроші за рахунок економії на статтях витрат, включених до тарифів, знайшла Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики та комунальних послуг. НКРЕКП не вимагає повернути зекономлені кошти споживачам. Регулятор зобов’язав ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ» внести зміни до інвестпрограми на 2019 рік: витратити гроші на додаткові заходи.


Наразі оприлюднений Проект рішення НКРЕКП щодо змін до інвестпрограми КремТЕЦ, які незабаром планується затвердити. Підприємство надало перелік заходів, які пропонує виконати за рахунок зекономлених на тарифах коштів. Зокрема, передбачена реконструкція котла на ТЕЦ, яка передбачає й зниження викидів оксиду азоту. Також передбачена реконструкція системи постачання пари та інші заходи, перелік – нижче.


 

(Джерело: НКРЕКП)


Повна вартість інвестпрограми КремТЕЦ на 2019 (з урахуванням коштів, передбачених раніше та змін) складе майже 79 млн грн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 4

0
24 вересня 2019 15:00

Офигеть.. Люди вынуждены платить такие огромные счета за отопление, а они оказывается в над прибыли.. И контрольный выстрел  от НКРЕКП: не вимагає повернути зекономлені кошти споживачам. Так снижайте тарифы, господа!


20 0
157
24 вересня 2019 15:28

А после того тарифы были повышены ещё не однократно! А газ то после того опять подешевел! Получаеться этот отопительный сезон они опять получат сверхприбыль???


16 0
104
25 вересня 2019 05:58

Была информация ,что просят новое повышение до экономимески обоснованных. А здесь прибыль. Малецкий утверждал,а мы оплачивали. Нас всех держат за ...... Одна только из депутатов что то пыталась сделать. Так постановление КМУ о снижении тарифов будут исполнять ? Или спихнут как на пропоеанду. Вот КВСЗ снижает тарифы. Или у нас на дворе 1-е апреля? 


3 0
4 365
1
25 вересня 2019 06:44

Цитата: Lyolya
И контрольный выстрел  от НКРЕКП: не вимагає повернути зекономлені кошти споживачам
всегда интересній вопрос. как и с топливом , оштрафовали за зговор, а то что миллионі обули то все равно...


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх