Гандикап «Кременчука» у першому періоді декласував «Крижаних вовків»

22.09.2019, 14:49 Переглядів: 2 701

 

Кременчуцька команда майже без проблем розібралася з суперником

Сьогодні, 22 вересня, хокеїсти «Кременчука» прийняли вдома «Крижаних вовків». Підопічні Олександра Савицького нанесли розгром супернику вже у першому періоді, коли рахунок на табло горів – 6:0. Вперше зустріч завершилася в цьому чемпіонаті з двозначним рахунком 11:1 на користь господарів льоду. Кременчужани після 3 ігор набрали 9 очок і продовжують лідирувати в чемпіонаті УХЛ-Парі-Матч.


«Кременчук» - «Крижані вовки» - 11:1 (6:0, 4:1, 1:0)

«Кременчук»: Новицький (Гордюшин); Бабрусьов - Боєвих, Варава - Свіщев, Пукс (А) - Горлушко, - ; Бондарук - Серанов - Кисельов (К), Толстушко - Жеребцов - Грицьких, Ворона - Хришпенц - Созонов, Савченко - Орлов - Гриценко (А).

«Крижані вовки»: Дуве (Романов); Воронін (А) - Лісін, Федосов - Привалихин, Фроленко (А) - Сисак, Курпіч - Четиркін; Рубан - Чуйков - Овчинников, Мікульчик - Маландин - Шабанов, Удовиченко - Дворник (К) - Рудгорд, Луценко - Андрющенко - Голуб.

 

Шайби: 1:0 Грицьких (Свіщев, Варава), 03:20. 2:0 Боєвих (Орлов), 04:25. 3:0 Сазонов (Боєвих), 04:53. 4:0 Ворона (Хришпенц), 05:36. 5:0 Ворона (Толстушко - більш.), 12:12. 6:0 Кисельов (Толстушко, Серанов), 16:47. 7:0 Кисельов (Серанов), 29:08. 8:0 Пукс (Орлов, Созонов), 30:01. 9:0 Гриценко (Хришпенц, Горлушко), 30:41. 10:0 Созонов (Пукс), 34:33. 10:1 Дворник (Воронін), 37:02. 11:1 Варава (Жеребцов), 58:55.



Уже за перші 6 хвилин першого періоду рахунок на табло показував 4:0. Шайбами у воротах суперника відзначився Владислав Грицьких, Олександр Боєвих, Дмитро Созонов і Олексій Ворона. Після такого бліцкригу кременчужан, «вовки» спробували атакувати ворота суперника зусиллями Сергія Мікульчика, але В'ячеслав Новицький відбив шайбу і не дав киянам скоротити відставання. Оформити дубль вдалося Олексію Вороні і збільшити відставання киян. За кілька хвилин до кінця першого періоду ще одна шайба опинилася у воротах «Крижаних Вовків». Голом відзначився капітан команди «Кременчук» Микола Кисельов (передача Всеволод Толстушко). Перша двадцятихвилинка закінчує з рахунком 6:0.


 


Другий період для господарів льоду почався з більшості (видалення Кирила Маландіна). Майже 10 хвилин другої двадцятихвилинки рахунок залишався 6: 0. На екваторі матчу дубль на свій рахунок записав Микола Кисельов. Автором восьмий закинутої шайби став Олександр Пукса. Тимур Гриценко збільшив відставання «вовків» своїм кидком у ворота до дев'яти голів. Вадим Хрішпенс і Антон Рубан вирішили влаштували бійку на льоду, за що обидва отримали матч-штраф. Дмитро Созонов оформив дубль і розстріляв ворота «Крижаних Вовків». Перший двозначний рахунок в сезоні 10:0. За три хвилини до кінця другого періоду шайбу в ворота кременчужан закинув Микола Дворник. Другий період закінчився з рахунком 10:1 на користь господарів льоду.


Цілий сектор виділили для бійці військової частини А1546 Національної гвардії України


Практично весь третій період рахунок на табло залишався незмінним. І тільки за хвилину до кінця матчу свій перший гол в УХЛ забив корінний кременчужанин Гліб Варава - символічно: №11 закинув одинадцяту шайбу. Матч завершився з рахунком 11:1 - це поки що найбільша перемога в чемпіонаті УХЛ в цьому сезоні.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький про перемогу над «Крижаними Вовками» 11-1:

- Добре почали гру, де відразу в першому періоді закинули шість шайб. Потім складно було догравати матч, адже коли великий розрив в голах - немає вже того настрою. Але вболівальники не давали нам зупиниться, трибуни сьогодні супер гнали нас вперед, і звичайно, що вийшов такий розгромний рахунок є і їхня заслуга. У другому і третьому періодах були помилки, але в цілому задоволений грою, особливо результатом, і що багато забили голів. Чи не сподобалося тільки, що пропустили шайбу.


Головний тренер «Крижаних Вовків» Руслан Борисенко про матч з «Кременчук»: 

- У нас в цьому сезоні було мало ще стикових матчів з такими сильними суперниками, як «Кременчук» і «Донбас». З одного боку засмучує такий рахунок на табло, де ми припускалися багатьох помилок, але з іншого боку ми вчимося на них, будемо свої помилки розглядати, розуміємо над чим працювати, і будемо коригувати свою гру. «Без поразок не буває перемог» - будемо намагатися рухатися вперед.

Це був наш перший виїзний матч в сезоні, і тому провалили перший період, оскільки грали відразу з «коліс». У другому й особливо в третьому періодах втягнулися в гру, але було вже пізно.

- Як почуває себе в команді ваш новачок - швед Антон Рудгорд, що став першим представником Швеції в чемпіонатах України?

- Звикає потихеньку - працює, старається, з усіма хлопцями хороші відносини. Молодець - втягується.


Турнірна таблиця

Команда И В ВО ВБ ПБ ПО П ЗШ ПШ О
1  Кременчук 3 3 0 0 0 0 0 20 3 9
2  Днепр 3 1 1 0 0 0 1 8 7 5
3  Донбасс 2 1 0 0 0 1 0 12 6 4
4  Белый Барс 3 1 0 0 0 0 2 6 9 3
5  Ледяные Волки 3 1 0 0 0 0 2 8 21 3
6  МХК Динамо 2 0 0 0 0 0 2 4 12 0


Наступний матч "Кременчук" зіграє 26 вересня з "Динамо", а 28 у Дружківці з "Донбасом". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК Кременчук Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх