Яких примх погоди чекати у Кременчуці на вихідних

21.09.2019, 08:24 Переглядів: 3 264

 

Обіцяють дощі, у суботу заморозки, а у неділю — шквальний вітер

У Кременчуці на цьому тижні тепла погода різко змінилася похолоданням зі шквальним вітром. Яких примх погоди чекати кременчужанам на вихідні, читайте далі.


 


Gismeteo каже, що ні субота, ні неділя не обійдуться без дощів  вони йтимуть у першій половині дня, а от вечори вихідних залишаться без опадів. У неділю, 22 вересня, пообіді можливе тимчасове прояснення. Температура повітря коливатиметья від позначки +8°С до позначки +19°С.


 


Sinoptik опадів на вікенд взагалі не прогнозує, лише мінливу хмарність. Але він попереджає кременчужан про заморозки у суботу, 21 вересня,  до 1°С морозу у повітрі. Загалом стовпчики термометрів покажуть від +8°С до +19°С.


 


Що стосується Ventusky, то на суботу, 21 вересня, він обіцяє досить спокійну погодну картину: опадів не очікується, хмарність триматиметься протягом всього дня, а надвечір з'явиться сонечко. День виявиться холодним: температура становите лише +7-12°С.


 


А от у неділю, 22 вересня, буде неспокійно: рано вранці слід чекати дощів, а потім майже протягом всього дня шквального вітру з поривами до 61 км/год. Мінімальна температура у цей вихідний становитиме +9°С, а максимум +17°С.

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: p-p.com.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх