У гольовій перестрілці «Кремінь» програв «Прикарпаттю»

8.09.2019, 19:03 Переглядів: 3 436

Кременчужани зіграли з івано-франківцями

Сьогодні, 8 вересня, футболісти «Кременя» у Полтаві зіграли домашній матч проти сусідів по турнірній таблиці - івано-франківського «Прикарпаття». Кременчужани у запеклій боротьбі програли "Прикарпаттю" з рахунком - 3:4.


 

 

«Кремінь» - «Прикарпаття» - 3:4

Голи: Сафонов 18, Єрмаченко 33, Локтіонов 72 - Дитко 11, Худобяк 20, 36, Кузьмин 65

«Кремінь»: Будюк, Астахов (Маліновський, 46), Зозуля, Гончаренко, Сидоренко, Сафонов (Скоблов, 81), Воронченко (Масалов, 65), Єрмаченко, Нечипоренко (Локтіонов, 46), Павлик (Мурашов, 70), Тарануха. Запасні: Закорський, Олійник, Удод, Куць, Городенко. Головний тренер: Ігор Столовицький

«Прикарпаття»: Вульчин, Бойко, Бочкур (Радульський, 38), Ковальчук, Француз (Борисевич, 37), Дербах, Дитко, Боришкевич (Семотюк, 6), Кузьмин, Януш (Конкольняк, 74), Худобяк (Шпирка, 81). Запасні: Новак, Геник. Головний тренер: Володимир Ковалюк



До Полтави підтримати рідну команду приїхали як кременчужани так і гості з Івано-Франківська.


 


Знайомтеся, це три покоління вболівальників «Кременя» - родина Кушніренко. Дмитро - ультрас, який активно підтримує команду ще з 1986 року, також він є колекціонером програмок «Кременя». В усіх його починаннях та виїздах підтримує дружина Наталія та донька Юлія. Також команду прийшла підтримати маленька Кристинка, якій всього 2,5 роки.


Вболівальники «Прикарпаття»: Василь та журналіст Іван


Понад 20 годин в дорозі провів вболівальник «Прикарпаття» Василь. На полі в цьому матчі грав його племінник - син старшого брата Василь Дербах. Василь поділився, що дорогою до Полтави встиг завітати до трьох церков і в кожній з них застав вінчання. Якщо є змога добратися прямим потягом, то із задоволенням бере свого велосипеда та до матчу насолоджується краєвидами міста, де грає команда.


Гравці «Прикарпаття» на матч з «Кременем» діставалися з пригодами. Водії «Прикарпаття» спрямували автобус до Кременчука. Під ранок задрімали тренери й не помітили відхилення від маршруту, коли команда прокинулася й зрозуміла, що їдуть не туди, одразу довелося змінювати маршрут до Полтави.


 


Обидві команди своїм козирем обрали стандарти. Краще в цій грі вийшов експеримент в «Прикарпаття», який після затяжної серії без перемог вийшов з психологічної ями.


Першим відкрив рахунок «Прикарпаття». Після стандарту пішов навіс у штрафний майданчик, Роман Дитко пробив у нижній кут, але на жаль Орест Будюк зафіксував м'яч лише за лінією воріт. «Кремінь» кинувся одразу відіграватися - Тарануха злету пробив під поперечину. А вже за хвилину господарям поля вдалося зрівняти рахунок після розіграшу кутового. Капітан «Кременя» Сафонов після передачі Єрмаченка точно пробив метрів з 10.


Не встигли команди оговтатися як гольова перестрілка продовжилася: «Прикарпаття» знову вийшло вперед після розіграшу аута, коли Ігор Худобяк з близької відстані пробив у ворота. За кілька хвилин Олександр Єрмаченко зрівняв рахунок зіграв на добиванні - 2:2. До перерви Ігор Худобяк оформив дубль пробив зі лінії штрафної - 2:3.


У другому таймі Кузьмин прорвався до воріт кременчужан й пробив точний удар - 2:4. Відставання «Кремінь» скоротив на 72 хвилині, коли Роман Локтіонов пробив з близької відстані - 3:4.

 

Загалом на двох команди подарували вболівальникам аж 7 голів.


Автор другого голу "Кременя" у ворота "Прикарпаття" Олександр Єрмаченко поділився враженнями після забитого голу. Олександр не лише феєрично забив зіграв на добиванні після удару Юрія Павлика, удар якого прийшов у поперечину, а й феєрично відсвяткував гол.

 

- Гра була дуже важкою для нас, оскільки по ходу матчу доводилося відіграватися і на жаль трохи не вистачило, щоб дотиснути суперника. Ми знали, що "Прикарпаття" бойова команда і з ними не буде легко, ми були до цього готові, але як виявилося не були готові до їх стандартів, особливо аутам, як наслідок два перших пропущених м'ячі. Дуже прикро програвати такі матчі особливо вдома, хоч і назвати їх домашніми складно. Нам не вистачає домашньої атмосфери, забитих трибун зі своїми вболівальниками, які будуть гнати нас вперед.

 

Мені дуже приємно віддати гольову і забити самому, було удвічі приємніше якби це принесло очки команді. У нас молода команда і фактично нова. Ніякої трагедії не робимо з так сказати не зовсім вдалого старту. Зараз починаємо потихеньку знаходити потрібні зв'язки й допомагаємо молодим хлопцям швидше втягнуться в ритм футболу Першої ліги.

 

На "Миколаїв" будемо налаштовуватися максимально й обіцяю всім нашим фанат і тим хто не байдужий до команди, що дамо бій на виїзді й постараємося повернуться додому з очками.

 

Хочу висловити величезний респект тим не численним фанатам, які навіть в Полтаві підтримують нас, - поділився Олександр Єрмаченко.

 


Помічник головного тренера “Кремінь” Сергій Свистун:


- Важко по цій грі щось сказати. Позначився важкий переїзд з Луцька та гра: видалення, гра в десятьох. Сьогодні не було команди на полі - кожен грав окремо. Єдине, що хочу сказати й попрохати вибачення у вболівальників. Зберемося й зробимо висновки, сподіваюсь наступні ігри будемо грати інакше... По гарячих слідах не хочу нікого звинувачувати. Адже в емоціях можна багато наговорити. Зробимо висновки, заспокоїмося, й далі продовжимо роботу.



Головний тренер “Прикарпаття” Володимир Ковалюк про гру з “Кременем”:

 

- Якщо ще пару таких ігор зіграємо, то лікарня не за горами. Дуже валідольна гра. Майже годину мали переваги, але бачте, які нам голи забивають: то зі штрафного, то з кутового, то від штанги “проспали” наші захисники. У цілому хочу привітати наших хлопців. У нас був психологічний спад - 5 ігор у нас не було перемог, й десь ми були надламані. Ця перемога принесе нам впевненості й весь чемпіонат ще попереду. Я вірю в нашу команду, але хочеться менше таких ігор, для вболівальників це цікаво - цілу годину команди тримали в напрузі до останньої хвилин, але для тренера це дуже валідольна гра, якщо ще пара таких ігор буде, то я не знаю, що з цим робити. Будемо старатися, щоб було менше таких ігор та помилок. Тим паче у другому таймі не забили багато моментів, а забий хоч би ще один гол, то ми б вигравали у три м'ячі й спокійно довели гру. Добре, що закінчилася гра для нас успішно.

 

“Кременю” хотів би побажати перемог, адже команда тільки вийшла з Другої ліги. Я пам'ятаю як ще “Кремінь” Кременчук грав у Вищій лізі, це була хороша добротна команда. "Кремінь" заслуговує кращої долі. Думаю тренера розберуться зараз з цими помилками.

 

Чемпіонат тільки розвивається. Бачте, які інтриги у Першій лізі. Ніхто не може вгадати результату, й аутсайдер забирає очки, й “Агробізнес” дивує, а ті команди, які ставили завдання виходу в Премєр-лігу - гублять очки. Для вболівальників такий чемпіонат цікавий. Мені подобається, що кожна гра на інтригах.

 

- Тим хто не слідкує за вашою командою був здивований, що “Прикарпаття” має таку зброю як фантастичні вкидання з аута. Наскільки це у вас награний елемент?

 

- Ми переглянули ігри і я попереджував, що у “Кременя” також стандарти. “Кремінь” два голи забив з кутового, два з пенальті, це також була їх зброя. У нас в складі багато грало високорослих футболістів. І я сказав, що ми повинні забивати зі стандартів: чи то з кутового, чи то з ауту, й так вийшло, що ми позабивали з аута. Радує, що хлопці дослухалися, що можна просто закинути з аута у штрафну і забити гол. Мабуть “Кремінь” не очікував, адже ми вперше застосували, ми колись застосовували у Другій лізі такі аути. Наразі також використали аути й це принесло свій результат.



Турнірна таблиця

М Команда I П Н П РМ О
1 "Агробізнес" 8 6 1 1 15-5 19
2 "Рух" 8 5 2 1 12-5 17
3 "Авангард" 8 5 2 1 13-9 17
4 "Металіст 1925" 7 4 2 1 11-4 14
5 "Оболонь Бровар" 7 3 4 0 13-9 13
6 "Волинь" 8 3 3 2 14-11 12
7 "Інгулець" 8 3 3 2 8-5 12
8 "Минай" 7 3 2 2 11-11 11
9 "Чорноморець" 8 3 1 4 11-11 10
10 "Прикарпаття" 8 3 1 4 16-14 10
11 "Миколаїв" 7 2 3 2 10-12 9
12 "Кремінь" 8 1 3 4 11-17 6
13 "Черкащина" 8 1 2 5 9-16 5
14 "Гірник-Спорт" 8 1 2 5 6-15 5
15 "Балкани" 8 1 2 5 5-11 5
16 "Металург" 8 1 1 6 7-17 4

 

15 вересня «Кремінь» зіграє на виїзді з «Миколаєвом», а 21 вересня у Полтаві прийме одеський «Чорноморець».

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV FOOTBALL
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх