Після важкої травми кременчуцький кікбоксер Богдан Копкін повертається на ринг

10.09.2019, 08:08 Переглядів: 2 927

 

Наш спортсмен виступить на міжнародному турнірі

Українська федерація кікбоксингу ІСКА (ISKA UKRAINE), спільними зусиллями з англійськими та ірландськими партнерами представляють титульний та рейтинговий поєдинки за участю українських кікбоксерів у міжнародному бійцівському турнірі SIAM WARRIORS SUPERFIGHTS. За інформацією кременчуцького тренера Олега Скирти, бої відбудуться 19 жовтня в ірландському місті Корк.


У рейтинговому поєдинку за правилами К-1 (вагова категорія до 63 кг) зустрінеться яскравий представник кременчуцької школи кікбоксингу ІСКА, багаторазовий чемпіон України, чемпіон світу з кікбоксингу ІСКА серед аматорів, чемпіон України серед професіоналів за правилами К-1 (до 63,5 кг), учасник багатьох українських і міжнародних професійних турнірів, таких як WLF (China), Legend of Emey (China), Ахмад (Чечня), Сафарі (Україна), Кубок Героїв Кременчука (Україна) Богдан «Воїн» Копкін (Bohdan Kopkin (Storm Gym, Ukraine). 

Богдан Копкін вийде на ринг проти потужного англійця, учасника найпрестижнішого світового бійцівського турніру GLORY Мо Абдурахмана (Mo Abdurahman (Lookborrai, UK). 



У титульному поєдинку за пояс чемпіона світу з муай тай ІСКА (вагова категорія до 53,5 кг) зустрінуться чемпіон світу з тайського боксу серед профі, ірландець Раян Шихан (Ryan Sheehan (Siam Warriors, Ireland) проти киянина, чемпіона світу з тайського боксу WMF Андрія Мезенцева (Andreii Masentsev (Spirit Gym, Ukraine).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх