За заслуги перед містом нагородили двох кременчужан і литовського посла

3.09.2019, 15:05 Переглядів: 2 239 Коментарів: 1

Одна кандидатура на нагородження викликала дискусію

Депутати Кременчуцької міськради на сесії третього вересня проголосували за нагородження орденом «За заслуги перед містом» трьох осіб:

  • кременчужанина Володимира Грищенка, заступника громадської організації «Міська організація ветеранів» - за внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді;
  • пана Гвідаса Кєрушаускаса, Посла з особливих доручень Міністерства закордонних справ Литовської Республіки за активну багаторічну працю, особисту благодійну діяльність, впровадження проектів у Кременчуці;
  • кременчужанина Олександра Ярошенка, директора ТОВ «Фабрика рукавних фільтрів» за значний внесок в економічний розвиток міста, його промислового потенціалу та експорту кременчуцької продукції, створення нових робочих місць, активну громадську діяльність.

Щодо кандидатури останнього під час сесії виникла дискусія. Депутат Руслан Ульянов заявив, що, можливо, це хороший керівник та бізнесмен, але питання в тому, як міська рада позиціонує саму нагороду і про які особливі заслуги перед містом йдеться. Він зауважив, що прізвища цього керівника багато хто з депутатів не знає взагалі, і не слід знецінювати нагороду.


Натомість депутати Дмитро Кавунник та Ганна Павленко підтримали кандидатуру, зазначивши, що Олександр Ярошенко як волонтер активно допомагав АТОвцям: підприємство передавало та ремонтувало техніку, сам кандидат жертвував гроші для бійців.

Автор: ТелеграфЪ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

915
3 вересня 2019 23:06

Одні заслужені та нагороди... А купити тролейбуси за гроші не можуть smile


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх