«Навіщо біля будинку знімають абсолютно нормальний асфальт?» - кременчужанка

3.09.2019, 14:14 Переглядів: 4 274 Коментарів: 8

 

У департаменті ЖКГ кажуть: усе добре, ШРБУ розширює проїзд

Ці фото, зроблені учора, 2 вересня, до редакції надіслала кременчужанка Юлія, мешканка провулку Героїв Бреста, 97.


- Сьогодні виходили з будинку і побачили, як на в'їзді у двір зрізають абсолютно нормальний асфальт — рівний, без напливів. Навіщо чіпати нормальний асфальт? У місті що, мало занедбаних тротуарів та доріг? - обурюється Юлія.


 

Ось як виглядав ще не зрізаний асфальт


Як з'ясував «ТелеграфЪ», асфальт зрізало комунальне підприємство «Шляхове ремонтно-будівельне управління». Як пояснив Іван Москалик, директор департаменту ЖКГ, ШРБУ розширює заїзд у житловий масив.


 


- Там збудований новий великий житловий комплекс, там бувають затори транспорту, тому ми розширюємо заїзд і одночасно робитимемо водовідвід на бульвар Автокразівський, тому що там було місце, де стояла вода і руйнувався асфальт, його ремонтували щороку. Люди самі просили це зробити, - каже Іван Москалик.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 8

1 658
3 вересня 2019 14:19

Интересно а где перенос бордюра для расширения проезжей части?


23 1
0
3 вересня 2019 14:37

Тут действительно нужно расширить дорогу. Теперь будет норм. 

    По поводу новых жил масивов, они закрыли свои дворы заборами, и теперь не пройти не проехать, и вся нагрузка по автомобилепотоку ложится на единственный заезд в этот микрорайон.  

    Уважаемый мер, распорядитесь открыть дворы для проезда, очень неудобно объезжать, а потом ждать и создавать затор при повороте со стороны автокразовского. 


14 5
0
3 вересня 2019 15:29

Цитата: hunter

Интересно а где перенос бордюра для расширения проезжей части?

а що новий асфальт вже поклали??


3 4
8
3 вересня 2019 16:22

То мабуть пані Юля жодного разу атомобілем в ці двори не заїжджала. Мало того, що двом автівкам розминутися неможливо, якщо хоч одна з них більша за Матіз. Там ще й на в"їзді зупинка громадського транспорту, пішоходний перехід і крутий заїзд у двір. 

Сподіваюся, коли вирішать питання з  заїздом до новобудов, розглянуть питання школи. Бо ліцей № 5 вже тріщить по швам, але зобов"язаний приймати дітей за пропискою.

Я не порахувала скільки саме на святковій лінійці оголосили перших класів, але точно чула, як оголошували вихід 1-І класу. Ви лише подумайте, 1-і !!! Є ще хоч в одній школі стільки класів?



Цитата: Bruklin

    По поводу новых жил масивов, они закрыли свои дворы заборами, и теперь не пройти не проехать, и вся нагрузка по автомобилепотоку ложится на единственный заезд в этот микрорайон. 

А що, раніше десь був проїзд, а тепер його перекрили? До цього весь автомобілепотік рухався тими ж дорогами, що і зараз. А паркан є, звичайно. Люди бережуть прибудинкову територію, адже утримують вони її власним коштом. 

І якщо вже говорити про проблеми заїзду в мікрорайон, то вони в першу чергу на проїзді з боку парку Миру через отой малесенький заїзд між гаражами. 


9 2
0
3 вересня 2019 20:13

У нас все жильцы всех домов утримують власним коштом, но что будет если каждый закроет проезд и огородит двор забором ? 

   Огородитесь вокруг подъезда хоть колючей проволокой, но не стоит закрывать дорогу для автомобилей.  

   А так имеем, со стороны садика закрыли забором дорогу, и со стороны мясокомбината стоит шлакбаум, и с появлением трех новых домов поток машин увеличился, а сквозной проезд который появился, его перекрыли. 

   Просто оцените как стало удобно, когда убрали все столбики и плиты во дворах. 

    Сегодня пока делали ремонт, перекрыли заезд, остался единственный выезд вдоль 75 дома ( 5-этажка ) и там был треш.  Но при этом три дома, перекрыли три запасных выезда. 

    


3 3
118
3 вересня 2019 21:53

Ребята, это еще шикарный широкий заезд laughing

Вы посмотрите на тратуарную часть во дворах на водоканале - там не то что бы "разминуться двум матизам", там одна скорая еле еле заезжает.

 

Прошлой зимой как замело, одна легковушка застряла и спокойно перекрыла движение в двух дворах сразу, как для машин так и для людей. Я уже молчу про наличие самих заездов во двор 


3 0
27
3 вересня 2019 22:56

Живу я в этом дворе, и выезжаю там на машине. Да, узковато, да хотелось бы шире. Но разъехаться можно. И, мать вашу, в других дворах выезд под 1 машину и асфальт у них далеко не в июне ремонтировали. Ямы порой такие, что и бампер оставить можно. Мне конечно удобнее выезжать будет, но даже я понимаю, что это малость несправедливо. Другое дело, что Кариатида въезд перекрыла. С какого перепуга?


7 0
4 365
1
4 вересня 2019 08:19

тю, у нас вон 2 года назад асфальт водоканал снял и назад не положил и все похрен, извините


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх