Альфівці, патрульні та нацгвардійці у Кременчуці тягали шини та підтягувалися у бронежелетах

1.09.2019, 17:05 Переглядів: 4 368

 

Гори м’язів, силові вправи, стрибання через тумбу та підтягування - все це й не тільки кременчужани побачили на площі Незалежності

У Кременчуці на площі Незалежності представники силових структур змагалися з функціонального багатоборства. В одному місці зібралися найсильніші вартові спокою з Центру спеціальних операцій «Альфа» СБУ, поліції особливого призначення ТОР та Національної гвардії України.


Спортсмени змагалися на швидкість, підтягувалися в бронежилеті, перестрибували через тумбу, віджималися, перекидували покришки та змагалися на тренажері, який імітує греблю на дистанції 400 метрів.


Перший чемпіонат Кременчука з функціонального багатоборства (кросфіту) серед правоохоронних органів та силових структур показав хороші результати та єдність наших вартових спокою.

 

Військовослужбовці військової частини 3059 у запеклій боротьбі вибороли І командне місце, ІІ місце виборола команда Служби безпеки України «Альфа», ІІІ місце команда №2 Служби безпеки України.


В особистій першості серед 18 учасників І місце виборов інструктор з фізичної підготовки і спорту військової частини 3059 Шкіря Юрій, який швидше за всіх виконав вправи підтягування на перекладині і вистрибування на тумбу зі згинанням рук в упорі лежачи, вправу на тренажері веслувальний концепт, вправу пресу в висі, жиму лежачи, перекид гумової покришки та подолання ділянки з вантажем з двома гантелями вагою 40 кілограмів кожна.


Результати особистої першості:

  • Шкіря Юрій (результат 4:58);
  • Завгородній Андрій (результат 5:14);
  • Козачек Богдан (результат 5:15).
Автор: Альона Душенко Джерело фото: Військова частина 3059 Національної гвардії України, "Sport for all" Kremenchuk, Патрульна поліція Кременчука
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх