«Кремінь» запідозрили в «злитті» матчів

29.08.2019, 10:28 Переглядів: 3 072 Коментарів: 1

 

Підозрілі матчі побачили як в чемпіонаті Першої ліги, так і в контрольних іграх та Кубку України

На сайті Football Hub з’явилася інформація про те, що новачок Першої ліги футбольний клуб «Кремінь» заробляє на ставках з перших турів.

 

- 23 серпня, матч Першої ліги між «Минаєм» та «Кременем». Обвал ставок на тотал більше. Довгий час рахунок залишався 1:0 на користь «Миная», але в другому таймі «Кремінь» пропустив два м’ячі: на 68 і 88 хвилинах («Кремінь» зміг забити лише на 90). Рахунок матчу 3:1. Ми уважно стежили за коефіцієнтами і побачили підозрілі рухи, відтак звернулися до УАФ, – йдеться на сайті Football Hub.


 

 

За інформацією Football Hub, голова Комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранка повідомив, що матч мав підозрілий характер.


- А ще він повідомив, що такі ж симптоми зафіксовані ще двох матчах «Кременя». У липні кременчуцька команда програла контрольний матч «Металісту 1925» з рахунком 1:3. Але схоже, тоді фінальний рахунок був не важливий. Аномальні гроші були поставлені на поразку «Кременя у першому таймі. Так і сталося: 2:0 на користь «Металіста 1925» до перерви і неважливі 3:1 у підсумку.


Ще раніше, в зимове міжсезоння (січень) «Кремінь» за потужного падіння коефіцієнтів на перемогу «Інгульця»… програв «Інгульцю». Вітання всім любителям збігів, – мовиться на сайті Football Hub.


Також згадали кубковий матч з «Черкащиною».  Де начебто у першому таймі був коефіцієнт на тотал більше 2.5, який був повністю обвалений.


 


Офіційний сайт «Кременя» повідомив, що звернеться до Української асоціації футболу за офіційним роз’ясненням та голови комітету етики та чесної гри УАФ Франческо Баранки. Адже крім інформації на спортивних сайтах офіційної заяви на сайті УАФ немає.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
30 серпня 2019 08:39

Хлопці заробляють як можуть,  а нас припрошують на стадіон "підтримати" команду. Та їм наша підтримка і на фіг не здалася. Ну хто любить спектаклі, то може й надалі ходити на матчі


0 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх