«Кремінь» перемагає «Черкащину» в Кубку України

27.08.2019, 20:03 Переглядів: 4 043 Коментарів: 1

 

Кременчужани стартувалив Кубку України

Сьогодні, 27 серпня, футболісти «Кременя» стартували в Кубку України. Кременчужани в матчі з «Черкащиною» одержують перемогу. Матч закінчився з рахунком - 2:1.


«Черкащина» - «Кремінь» - 1:2

Голи: Кошелюк 73 - Зозуля 77, Гончаренко 84

«Черкащина»: Майборода, Шурубура, Цибульник, Бурлін, Чорний, Кошелюк (к), Бойко, Зеленевич (Малей, 78), Тищенко, Аверьянов (Медведь, 58), Фаюк (Тенжицький, 65). Запасні: Марченко, Домальчук, Цебро, Антонюк. Тренер: Олександр Кирилюк.

«Кремінь»: Будюк, Астахов (Маліновський, 46), Зозуля, Гончаренко, Ченбай (к), Сафонов, Масалов (Воронченко, 57)  Єрмаченко (Мурашов, 60), Павлик, Сидоренко, Удод. Запасні: Закорський, Скоблов, Нечипоренко, Тарануха. Тренер: Ігор Столовицький.


Арбітр — Дубровець П.В. (Житомир), асистенти арбітра — Прощенко Р.Ю. (Дніпро), Кузьменко М.І. (Київ), четвертий арбітр — Цибулько Є.А. (Черкаська обл.), спостерігач арбітражу — Даневич М.І. (Київ). Делегат УАФ — Фощій В.Г. (Черкаси). 


Попередження: Бойко (40), Кошелюк (50), Цибульник (77), Шурубара (82) — Сафонов (62), Удод (90+3).



Обережний перший тайм і активність у другому, яка призвела до голів. Дмитро Зозуля забив перший м'яч. Він ударом з лівого кута пробив у дальній кут, а в епізоді з другим зробив навіс на дальню штангу, який замкнув Роман Гончаренко. Гол господарів став результатом розмашистої атаки правим флангом. Олександр Медведь пройшов до 11-метрової позначки, звідки пробив Дмитро Кошелюк.


"Кремінь" перервав серію з трьох матчів поспіль без перемог, два з яких підопічні Столовицького програли. "Черкащина" ж може зосередитися на чемпіонаті, де справи черкасців йдуть трохи краще, ніж у кременчужан.


Кращий гравець у матчі Дмитро Зозуля поділився враженнями після гри: «Матч був принциповим як для команди, так і для нашого тренера. Гра була не простою, але ми знайшли в собі сили й здобули вольову перемогу. Завдання - показувати в кожному матчі якісну гру і грати на перемогу. Після гри з «Минаєм» мали дуже мало часу на відновлення, але ми професіонали і підійшли до гри в оптимальній формі. Щодо гри з «Авангардом», то легкої прогулянки точно не буде!»


Головний тренер "Кременя" Ігор Столовицький


- Кубкові матчі завжди відрізняються жагою до перемоги та напруженням, з першої до останньої хвилини. Сьогодні ми створили достатню кількість моментів, єдине, що нас підводить - реалізація. Радий, що хлопці, програючи, знайшли в собі сили відіграти м'яч та вирвати перемогу. Мабуть, нам потрібніше була перемога, адже дві останні гри чемпіонату ми програли. Хоча програли за рахунком, а не за грою. Для морального задоволення сьогодні нам перемога не завадить... Якби гравці грали кожну гру на одному рівні, був би інший результат. Ми можемо гру зіграти добре, потім не дуже. Нам не вистачає стабільності, а стабільність - ознака майстерності. Тому будемо за рахунок ігор набиратися впевненості, налагоджувати зв'язки та прогресувати, - зазначив головний тренер «Кременя» Ігор Столовицький.



Головний тренер "Черкащини" Олександр Кирилюк


Результати другого етапу Кубку України:

«Інгулець» - «Металіст-1925» - 2:0

«Калуш» - «Минай» - 1:2

«Миколаїв» - «Прикарпаття» - 5:1

«Діназ» - «Нива» - 1:0

«Черкащина» - «Кремінь» - 1:2

«Поділля» - «Волинь» - 1:1 (пенальті 4:5)

«Вовчанськ» - «Оболонь-Бровар» - 0:1 доданий час

«Верес» - «Рух» - 1:2

«Гірник-Спорт» - «Металург» - 1:1 (п 6:5)

«Авангард» - «Балкани» - 0:0 (п. 3:4)

«Альянс» - «Чайка» - 4:1

«Таврія» - «Буковина» - 2:3


Наступний матч «Кремінь» зіграє в Полтаві проти краматорського «Авангарду». Початок гри на стадіоні «Локомотив» о 17.00. 


Клуб організовує виїзд вболівальників, щоб підтримати рідну команду в домашніх матчах. Проїзд в обидві сторони - 100 грн. Виїзд від стадіону "Кремінь-Арена". Час виїзду - узгоджується.

 

Для запису:

097-055-68-42 (Олександр)

098-71-354-21 (Альона)

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ФК "Черкащина" Джерело відео: ILDANA TRK
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

104
28 серпня 2019 05:30

Так держать!!!!

 


6 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх