«Кремінь» на Закарпатті побореться з «Минаєм»

23.08.2019, 12:31 Переглядів: 2 716

 

За 9 днів «Кремінь» зіграє 3 гри в 3-х містах за 1000 км


Сьогодні, 23 серпня, у День національного прапору України, футбольний клуб «Кремінь» на Закарпатті зіграє з «Минаєм». Початок матчу о 17.00. Посилання на трансляцію:



До Минаю кременчужани вирушили потягом. Й одразу з потяга на поле вийдуть підопічні Ігоря Столовицького. За 9 днів «Кремінь», через кубкову гру, проведе аж три матчі в трьох різних містах, чого вартий територіально віддалений Минай – аж за 1 100 кілометрів від Кременчука.


«Кремінь» та «Минай» зустрічалися лише один раз, коли грали у «Золотому матчі» за звання кращого у Другій лізі. Тоді єдиний гол кращого бомбардира Костянтина Чернія приніс кременчужанам перемогу та золоті нагороди.



На сьогодні команди зазнали значних змін в складах. У «Кременя» вже немає автора того переможного голу, проте склад оновився майже на половину. У «Миная» новий головний тренер – ексгравець «Шахтаря» та «Минаю» Василь Кобін.

 

Гра буде принциповою та запеклою, адже «Кремінь» та «Минай» напередодні зазнали поразок. І кожна команда сьогодні захоче реабілітуватися перед своїми вболівальниками.


Наступну гру «Кремінь» зіграє 27 серпня у Черкасах. Кременчужани у матчі з «Черкащиною» поборяться за можливість продовжити боротьбу за Кубок України. А вже 31 серпня «Кремінь» у Полтаві проведе домашній матч з краматорським «Авангардом». Початок гри о 17.00.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх