На кременчужан чекає досить холодний та дощовий вікенд

3.08.2019, 09:21 Переглядів: 4 103

 

Особливо прохолодно буде у неділю

На цьому тижні на кременчужан чекають досить холодні вихідні дні, синоптики також вказують на велику вірогідність дощів. Вирушаючи на прогулянки, не забудьте взяти з собою теплі речі та парасольку.


 


За прогнозами Gismeteo, опади можливі у суботу, 3 серпня, вранці та ввечері, а от удень кременчужан можуть навіть порадувати сонячні години. У неділю, 4 серпня, увесь день литимуть дощі, ймовірно, навіть з грозами. Температура повітря коливатиметься від +17°С до +23°С, а зранку у неділю може опуститися навіть до +15°С.

 


Ventusky також обіцяє дощовий вікенд, а у неділю, 4 серпня, ближче до вечора слід очікувати ще й поривів вітру до 54 км/годину. Температура повітря прогріється від +16°С до +24°С, але ранки суботи та неділі виявляться прохолодними — термометри показуватимуть лише +14-15°С, тому не забудьте захопити теплі речі перед виходом на вулицю.


 


І лише Sinoptik повідомляє про те, що субота, 3 серпня, мине без опадів, у цей день переважатиме мінлива хмарність. А у неділю, 4 серпня, дощі з грозами йтимуть увесь день, синоптики вважають, що закінчаться вони лише наприкінці вихідного дня. Температурні показники сягатимуть позначок від +14°С до +23°С, найпрохолодніше буде у неділю — температура не підніметься вище +18°С .

Автор: Катерина Турубара Джерело фото: racurs.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх