На Ревівці хочуть облаштувати новий сквер «Західний»

2.08.2019, 14:36 Переглядів: 2 831

 На поточний рік намічене проєктування скверу

На Ревівці, на вулиці Юрія Кондратюка, хочуть облаштувати новий сквер «Західний». Так, до міської Програми соціально-економічного розвитку внесуть зміни, передбачивши фінансування на сквер на поточний рік у розмірі 150 тисяч гривень. Відповідний проєкт підготовлений на сесію міської ради, що відбудеться 3 вересня.


Як пояснив Денис Терещенко, депутат міськради, який опікується Ревівкою, сквер облаштують неподалік від кінцевої зупинки маршрутки №17. Там і раніше була зелена зона, проте останнім часом вона занедбана. Мешканці мікрорайону виступили з ініціативою відродити сквер, вони й запропонували назву. Дві ділянки із цієї зеленої зони були передані у приватні руки для будівництва. Проте, за його словами, благодійники викупили ці ділянки та повернули у запас земель міста під сквер.


- 150 тисяч гривень — це лише на проєктування в цьому році. Хочеться, щоб це була повноцінна зона відпочинку для мешканців мікрорайону. Там буде окрема зупинка транспорту. А замість газонної трави є думки висіяти конюшину, - поділився планами депутат від Ревівки.


Функції замовника на будівництво об'єкту виконком Кременчуцької міськради делегував комунальному виробничому підприємству «Кременчуцьке міське управління капітального будівництва».


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх