Стала відома дата проведення Kremenchuk Open Cup-2019

3.08.2019, 16:46 Переглядів: 2 575

 

Турнір відбудеться на льодовій арені «Айсберг»

З 29 по 31 серпня в Кременчуці на льодовій арені «Айсберг» відбудеться традиційний передсезонний хокейний турнір Kremenchuk Open Cup-2019. За інформацією пресслужби клубу, у змаганнях зіграють лідери українського хокею: донецький «Донбас», херсонський «Дніпро» та «Кременчук». Найближчим часом вирішиться питання про участь в кубку четвертої команди. Про розклад турніру буде повідомлено пізніше.


Kremenchuk Open Cup - традиційний хокейний турнір, який проводиться у Кременчуці на СК «Айсберг» (вул. Київська, 77). Змагання проводяться серед дитячих команд і професіоналів. Переможцем Kremenchuk Open Cup в 2015 і 2016 роках серед команд-майстрів ставав ХК «Кременчук». У 2017 році турнір не проводився через реконструкцію СК «Айсберг», а в 2018 році відбувся серед дитячих команд.


В останньому розіграші Відкритого Кубка Кременчука серед професійних команд, який проходив з 11 по 13 серпня 2016 року, «городяни» обіграли всіх трьох суперників: «Білий Барс» (Біла Церква) 7:1, «Кривбас» (Кривий Ріг) 4:0 і «Донбас» (Донецьк) 4:2, і з 9 очками стали переможцями турніру.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх