Суперник «Кременя» поставив ціну за квиток більшу, ніж на матч «Динамо» - «Шахтар»

1.08.2019, 11:01 Переглядів: 2 991 Коментарів: 1

 

Першими під роздачу потраплять вболівальники Горішніх Плавнів

Суперник футбольного клубу «Кремінь» у Першій лізі одеський «Чорноморець» підняв ціну за квиток. За даними українського ультрас-порталу, ціни на квиток в Одесі вищі ніж у гранда українського футболу київського «Динамо». Ціна квитка для вболівальників «Гірник-Спорту» Горішні Плавні, які зіграють з одеситами вже цієї суботи, складатиме від 100 гривень. 


- Одеський Чорноморець, який за результатами минулого сезону опустився до Першої ліги, вирішив підняти ціну на квитки. Так, тікети на суботню гру проти команди Гірник-Спорт стартують від 100 грн. Більш того, одеський клуб планує відкрити лише одну трибуну для глядачів. В Прем'єр-лізі мінімальна вартість квитка на домашню гру одеситів становила 60 грн, таку ж ціну платили фанати Динамо на свій сектор в грі за Суперкубок, що відбулась в Одесі минулої неділі.


Для порівняння, Динамо Київ також підняв мінімальну ціну квитка на свої ігри. Квитки на гру третього туру Динамо - Шахтар тепер стартують з 60 грн. Також 60 грн кияни просять за відвідування домашньої гри проти Брюгге. Сезонний абонемент на сектори Ультрас Динамо зараз коштує 320 грн.


На схемі стадіону Чорноморець, що висить на касах, ви не побачите фанатських секторів. За нашою інформацією обидва сектори одеситів зараз активно домовляються з керівництвом клубу про ціну на квитки. Втім, враховуючи акції протесту наприкінці минулого сезону, це може бути непросто... - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

364
1 серпня 2019 20:16

Невже хтось із Горішніх Плавнів поїде в Одесу? 


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх